18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
fejzez 2013-03-18, 0:22
a to widzieliście ?
Zgłoś
2rek 2013-03-18, 8:35
Kobyle Caco napisał/a:

wypierdalaj z tą bolącą dupą

o ile Sadistic.pl nie wyznaje granic, to jednak prawdziwy sadol niezależnie od miejsca pochodzenia, wyznania, koloru skory.... ok tu się zagalopowałem... nie ma czarnych sadoli... wracając do tematu, prawdziwy sadol nie może profanować Ojczyzny, Metallici i paru innych tematów, które w oczywisty sposób, z powodu młodej godziny i upojenia alkoholowego umknęły mi....
Zgłoś
taelvias 2013-03-18, 12:14
Uwaga ból dupy elitarnych kucy-nerdów z gimnazjum/liceum w 3... 2... 1...
Zgłoś
Fekaliator 2013-03-18, 13:25
Fake. Ten śmieszny zespół nie gra tak szybko. Nie ta kondycja.
Zgłoś
Kleju 2013-03-18, 14:23
Rodzice zaczęli na mnie krzyczeć co to za gówno
Zgłoś
Morgennes 2013-03-18, 18:13
Kobyle Caco zginiesz w mękach za to.... teraz słyszę tylko to zajebane "ciep cie re rep ciep ciep cie re rep ciep"
Zgłoś
Nittaya 2013-03-18, 21:42
Jesli sadzisz ze to jest fajne, to chyba suty Cie pieka
Zgłoś
Światłocień 2013-03-18, 21:46
2rek napisał/a:

ok tu się zagalopowałem... nie ma czarnych sadoli...

Żebyś się nie zdziwił :]
Zgłoś
tarek_kubusio 2015-04-06, 22:17
nie czytalem komentazy - moje pytanie: dlaczego ten film nie dostal 10000 piw ?

chociaz na metallice sie 'wychowalem' od swiat,od czasu do czasu wlaczam i leze ze smiechu !! brawo dla montera a i po czeci ch mu w dupe pozytywny film!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów