18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Metallica z klocków Lego
byo18 • 2013-03-06, 21:36
Koncert Metalliki w wersji Lego. Grają utwór "Whiplash" - moim zdaniem JESZCZE fajna piosenka tego zespołu

Zgłoś
kapsel666 2013-03-07, 13:24 2
Za Metallice zawsze bro!!!
Zgłoś
cripkillah 2013-03-07, 13:26 2
"JESZCZE fajna" ? Wydana w 1983 a Ty mówisz "JESZCZE" ? Na świecie Cię jeszcze nie było JESZCZE. Co Ty wiesz o dobrych nutach tego zespołu....
Zgłoś
kapsel666 2013-03-07, 13:33
Zgłoś
Gacek2426 2013-03-07, 15:27 1
Piosenka to może wbyć w popie pedały w metalu są utwory a tak pozatym metallica robi pałe.

Za wszystkim stoją żydzi.
Zgłoś
qrczaq 2013-03-07, 15:59 1
Ale żeby Kirka rudego zrobić to już kurwa gruba przesada.

Metal up your ass!!!
Zgłoś
S................s 2013-03-07, 16:44
Dick rush! Starsze od węgla. Chciałbym pójść w pogo z tymi, którzy dali piwo temu znalezisku. Mam wrażenie, że średnia wieku nie przekracza 16 lat.
Zgłoś
Światłocień 2013-03-07, 18:18 2
tutus napisał/a:

ja pierdole ile wy macie lat żeby się ekscytować lego... Niedorozwój umysłowy?

Wracaj do kuchni.

Cytat:

Ale żeby Kirka rudego zrobić to już kurwa gruba przesada.

Bo to nie Kirk, tylko Mustaine jeszcze.
Zgłoś
kooorba 2013-03-07, 18:41
Fake, James nie rusza ustami jak śpiewa.
Zgłoś
slash91 2013-03-07, 21:07
metallica moze byc, ale i tak Megadeth jest lepszy. Chwala tym debilom ze wyrzucili Mustaine' a bo dzieki temu powstal swietny trash metalowy zespol (oczywiscie chodzi mi o Megadeth nie shitallice)
Ale i tak najlepsi sa ci ktorzy porownuja kirka z Davem, przy czym Dave jest gitarzysta rytmiczym a nie prowadzacym mimo to i tak jest lepszy od kirka, a co dopiero dzemsa hitfilda ktory potrafi grac tylko kwintami a jego wokal w kazdym albumie jest taki sam. Moze Dave jest troche ciotowaty bo placze za tym chujowym zespolem ze go wyrzucili itd ale go lubie i szanuje za to co zrobil pomimo ze teraz ten zespol nie ma takiego fajnego skladu bo solowki Friedmana byly charakterystyczne dla Megadethu a teraz troche slabo z ty jest.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów