Koncert Metalliki w wersji Lego. Grają utwór "Whiplash" - moim zdaniem JESZCZE fajna piosenka tego zespołu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"JESZCZE fajna" ? Wydana w 1983 a Ty mówisz "JESZCZE" ? Na świecie Cię jeszcze nie było JESZCZE. Co Ty wiesz o dobrych nutach tego zespołu....
Piosenka to może wbyć w popie pedały w metalu są utwory a tak pozatym metallica robi pałe.
Metal up your ass!!!
Dick rush! Starsze od węgla. Chciałbym pójść w pogo z tymi, którzy dali piwo temu znalezisku. Mam wrażenie, że średnia wieku nie przekracza 16 lat.
tutus napisał/a:
ja pierdole ile wy macie lat żeby się ekscytować lego... Niedorozwój umysłowy?
Wracaj do kuchni.
Cytat:
Ale żeby Kirka rudego zrobić to już kurwa gruba przesada.
Bo to nie Kirk, tylko Mustaine jeszcze.
metallica moze byc, ale i tak Megadeth jest lepszy. Chwala tym debilom ze wyrzucili Mustaine' a bo dzieki temu powstal swietny trash metalowy zespol (oczywiscie chodzi mi o Megadeth nie shitallice)
Ale i tak najlepsi sa ci ktorzy porownuja kirka z Davem, przy czym Dave jest gitarzysta rytmiczym a nie prowadzacym mimo to i tak jest lepszy od kirka, a co dopiero dzemsa hitfilda ktory potrafi grac tylko kwintami a jego wokal w kazdym albumie jest taki sam. Moze Dave jest troche ciotowaty bo placze za tym chujowym zespolem ze go wyrzucili itd ale go lubie i szanuje za to co zrobil pomimo ze teraz ten zespol nie ma takiego fajnego skladu bo solowki Friedmana byly charakterystyczne dla Megadethu a teraz troche slabo z ty jest.
Ale i tak najlepsi sa ci ktorzy porownuja kirka z Davem, przy czym Dave jest gitarzysta rytmiczym a nie prowadzacym mimo to i tak jest lepszy od kirka, a co dopiero dzemsa hitfilda ktory potrafi grac tylko kwintami a jego wokal w kazdym albumie jest taki sam. Moze Dave jest troche ciotowaty bo placze za tym chujowym zespolem ze go wyrzucili itd ale go lubie i szanuje za to co zrobil pomimo ze teraz ten zespol nie ma takiego fajnego skladu bo solowki Friedmana byly charakterystyczne dla Megadethu a teraz troche slabo z ty jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów