Było dziecko dramenbejsowe, czas na cięższe brzmienie \m/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
johjohnson napisał/a:
metalika... gówno.
Syńciu, naucz się pisać poprawnie, dopiero później oceniaj. Zapewne nie słyszałeś ani jednego kawałka tego zespołu. A, o historii już nie wspomnę.
a mi się wydaję, że chodzi mu o to, że słuchanie metalu zaczyna się właśnie od jakiejś metaliczki itp ;P
@up
A mnie się wydaje, że obraził wszystkich TRUE fanów prawdziwego metalu...
A mnie się wydaje, że obraził wszystkich TRUE fanów prawdziwego metalu...
Metalowiec w błękitnym dresiku
johjohnson
metalika... gówno. Ale cóż, od czegoś trzeba zaczynać :d
Sam jesteś gówno nawet nie wiesz jak się pisze Metallica
metalika... gówno. Ale cóż, od czegoś trzeba zaczynać :d
Sam jesteś gówno nawet nie wiesz jak się pisze Metallica
Moje gówno w kiblu jest bardziej metalowe niż to coś, bynajmniej wali siarą, jak dla mnie to czysta profanacja, mały Hitlerjungen w niebieskim dresiku, bo na dziecko rosemary to ono mi nie wygląda... 666 fuck this shit
hehe wypas a co powaga na twarzy malego
gremlin1982 napisał/a:
Moje gówno w kiblu jest bardziej metalowe niż to coś, bynajmniej wali siarą, jak dla mnie to czysta profanacja, mały Hitlerjungen w niebieskim dresiku, bo na dziecko rosemary to ono mi nie wygląda... 666 fuck this shit
Nie bardzo rozumiem przesłanie... Hitlerjungen do tego chłopaczka z filmu.
Sprawdź co znaczy słowo bynajmniej... bo coś Ci się pomyliło, chciałeś zabłysnąć, a zaiskrzyłeś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów