18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (15) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Metody wychowawcze wujka
phrontch • 2020-04-14, 21:21
Według opisu, rodzeństwo jest wychowywane przez wujka i dostaje regularny wpierdol, widocznie brat nakręcił filmik

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lolo18 2020-04-15, 7:52
"widocznie brat nakręcił filmik"
Brat z cyckami?
Zgłoś
darayavahus 2020-04-15, 8:05 1
Szkoda mi jej, bo wygląda na ładną.
Zgłoś
bugmenot7 2020-04-15, 8:05 1
Mors_Nigra napisał/a:

Nie zesraj się Tyle lat a zjebani moralizatorzy dalej szwędają sie po sadolu.

Dokładnie!
Zgłoś
pochminick 2020-04-15, 8:36
Szykuje dziewczę na dymanie.
Teraz dostaje wpierdol, potem zacznie ją przyzwyczajać, że jak da pomacać to nie będzie wpierdolu.
I tak krok po kroku, aż osiągnie cel.
Zgłoś
janlew 2020-04-15, 9:12
Pytanie czy zasłużyła? Jak nie to kawał chuja z niego. Ale jak tak, to nie widzę żeby ją pałą czy pięścią nawet okładał. Raz z otwartej w łopatkę a ta już się drze, potem jakąś witką, bo bardziej brzmi to nie jak tępe uderzenie palki, ale jak dźwięk chlaśnięcia długą drewnianą linijką, jaką się za starych dobrych czasów obrywało w szkole. Kiedyś ojcowska rózga często była w robocie i narkomanów, kurew, zboków i innych pojebów było znacznie mniej. Może dziewczyna ćpała lub się puszczała, i może teraz przestanie i weźmie się za gary.
Zgłoś
outsidethebox86 2020-04-15, 9:57 4
Mors_Nigra napisał/a:

Nie zesraj się Tyle lat a zjebani moralizatorzy dalej szwędają sie po sadolu.

Zjebany moralizatorzy? Po prostu kurwa normalni...
Zgłoś
Antek01 2020-04-15, 15:14 3
poligon6 napisał/a:

ubiera się jak kurwa to potraktował ja jak kurwę.

Twoja kobieta (o ile takową posiadasz) zapierdala pewnie po domu w sztormiaku i gumiakach z maską na mordzie, żebyś przypadkiem za dużo nie zobaczył. Dla mnie normalnym jest, że jak jesteśmy sami w domu to moja kobieta nawet z cyckami na wierzchu może chodzić, ale widocznie u niektórych siedzą we łbach jeszcze jakieś średniowieczne upodobania.
Zgłoś
poligon6 2020-04-15, 15:17
Antek01 napisał/a:

Twoja kobieta (o ile takową posiadasz) zapierdala pewnie po domu w sztormiaku i gumiakach z maską na mordzie, żebyś przypadkiem za dużo nie zobaczył. Dla mnie normalnym jest, że jak jesteśmy sami w domu to moja kobieta nawet z cyckami na wierzchu może chodzić, ale widocznie u niektórych siedzą we łbach jeszcze jakieś średniowieczne upodobania.

To powiedz by się ubrała jak skończy klienta obsługiwać, a nie marudzisz.
Zgłoś
marinis 2020-04-15, 15:43 2
Powinna ZABIĆ tego psychola. To już nie jest małe dziecko, że sobie nie poradzi.
Zapewne filmik kręcony jako dowód na znęcanie się.

outsidethebox86 napisał/a:

Kurwą to dziewczyna może się stać przez takiego zjeba, który jej nie szanuje i traktuje jak śmiecia, jaki później ona może mieć szacunek

Przypominam tobie, że bycie prostytutką nie oznacza bycia kurwą.
To są inne określenia. Jest wiele prostytutek, które nie są kurwami.
Zgłoś
Tau 2020-04-15, 18:51
Ale mieszkanko ładnie odmalowane i suficik też niczego sobie
Zgłoś
MANIEKKRK 2020-04-15, 20:40 2
poligon6 napisał/a:

ubiera się jak kurwa to potraktował ja jak kurwę.

kurwa to twoja matka dlatego ja walili wszyscy z wioski i sie urodziłes chuj wie czy twoim ojcem nie jest pies ... dostałbys taki wpierdol kijem to bys sie nauczył baranie życia .
Zgłoś
Duck_Lord 2020-04-15, 21:25
Dostała wpierdol, widać zasłużyła, jebane brudasy, lać takich bez litości
Zgłoś
ponuryklecha78 2020-04-16, 0:31
outsidethebox86 napisał/a:

Kurwą to dziewczyna może się stać przez takiego zjeba, który jej nie szanuje i traktuje jak śmiecia, jaki później ona może mieć szacunek sama dla siebie, skoro osoba, która ma ja wychować i nauczyć wartości w życiu, jest bez wartości? Najłatwiej oceniać zza monitora, w swojej jebanej strefie komfortu

Młody i głupi jeszcze jesteś jak chcesz kobietę szacunku do siebie uczyć. Tekst na podryw 1 klasa ale gałę to będziesz musiał sobie sam opierdolić jak już Twoje dzieło będzie skończone

Zgłoś
outsidethebox86 2020-04-17, 10:51 1
ponuryklecha78 napisał/a:

Młody i głupi jeszcze jesteś jak chcesz kobietę szacunku do siebie uczyć. Tekst na podryw 1 klasa ale gałę to będziesz musiał sobie sam opierdolić jak już Twoje dzieło będzie skończone

Trudno będzie mi sobie opierdolic gałe bo jestem kobietą. Zabierz swoje poglądy z Ciemnogrodu i teleportuj się do domu, czyli gdzieś w czasy średniowiecza i utnij sobie kutasa, zeby Twoje tempe geny nie były przekazywane dalej.
Zgłoś
t................0 2022-05-09, 2:02
Duck_Lord napisał/a:

Dostała wpierdol, widać zasłużyła, jebane brudasy, lać takich bez litości

Oho! Pan i władca nam się tutaj pięknie rozbeczał!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem