Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesraj się Tyle lat a zjebani moralizatorzy dalej szwędają sie po sadolu.
Dokładnie!
Teraz dostaje wpierdol, potem zacznie ją przyzwyczajać, że jak da pomacać to nie będzie wpierdolu.
I tak krok po kroku, aż osiągnie cel.
Nie zesraj się Tyle lat a zjebani moralizatorzy dalej szwędają sie po sadolu.
Zjebany moralizatorzy? Po prostu kurwa normalni...
ubiera się jak kurwa to potraktował ja jak kurwę.
Twoja kobieta (o ile takową posiadasz) zapierdala pewnie po domu w sztormiaku i gumiakach z maską na mordzie, żebyś przypadkiem za dużo nie zobaczył. Dla mnie normalnym jest, że jak jesteśmy sami w domu to moja kobieta nawet z cyckami na wierzchu może chodzić, ale widocznie u niektórych siedzą we łbach jeszcze jakieś średniowieczne upodobania.
Twoja kobieta (o ile takową posiadasz) zapierdala pewnie po domu w sztormiaku i gumiakach z maską na mordzie, żebyś przypadkiem za dużo nie zobaczył. Dla mnie normalnym jest, że jak jesteśmy sami w domu to moja kobieta nawet z cyckami na wierzchu może chodzić, ale widocznie u niektórych siedzą we łbach jeszcze jakieś średniowieczne upodobania.
To powiedz by się ubrała jak skończy klienta obsługiwać, a nie marudzisz.
Zapewne filmik kręcony jako dowód na znęcanie się.
Kurwą to dziewczyna może się stać przez takiego zjeba, który jej nie szanuje i traktuje jak śmiecia, jaki później ona może mieć szacunek
Przypominam tobie, że bycie prostytutką nie oznacza bycia kurwą.
To są inne określenia. Jest wiele prostytutek, które nie są kurwami.
ubiera się jak kurwa to potraktował ja jak kurwę.
kurwa to twoja matka dlatego ja walili wszyscy z wioski i sie urodziłes chuj wie czy twoim ojcem nie jest pies ... dostałbys taki wpierdol kijem to bys sie nauczył baranie życia .
Kurwą to dziewczyna może się stać przez takiego zjeba, który jej nie szanuje i traktuje jak śmiecia, jaki później ona może mieć szacunek sama dla siebie, skoro osoba, która ma ja wychować i nauczyć wartości w życiu, jest bez wartości? Najłatwiej oceniać zza monitora, w swojej jebanej strefie komfortu
Młody i głupi jeszcze jesteś jak chcesz kobietę szacunku do siebie uczyć. Tekst na podryw 1 klasa ale gałę to będziesz musiał sobie sam opierdolić jak już Twoje dzieło będzie skończone
Młody i głupi jeszcze jesteś jak chcesz kobietę szacunku do siebie uczyć. Tekst na podryw 1 klasa ale gałę to będziesz musiał sobie sam opierdolić jak już Twoje dzieło będzie skończone
Trudno będzie mi sobie opierdolic gałe bo jestem kobietą. Zabierz swoje poglądy z Ciemnogrodu i teleportuj się do domu, czyli gdzieś w czasy średniowiecza i utnij sobie kutasa, zeby Twoje tempe geny nie były przekazywane dalej.
Dostała wpierdol, widać zasłużyła, jebane brudasy, lać takich bez litości
Oho! Pan i władca nam się tutaj pięknie rozbeczał!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów