Po chuj siedziała w ostatnim wagonie na samym końcu? Oczywiście nie jest to usprawiedliwienie dla działań goryla ale następnym razem rozsądniej wybierze miejsce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, ze popierała BLM i chciała głosować na Bidena.
Bambo najprawdopodobniej spowodował zmianę jej sympatii politycznych.
Cóż, człowiek uczy się całe życie.
Lepiej później niż wcale.
A ja tam kibicuję temu Afro Amerykaninowi . Białe kobiety do tego doprowadziły w zachodnim świecie, niech białe kobiety zbierają żniwo.
Żartujesz chyba, jeszcze będzie się kajać w mediach społecznościowych, że musiała sprowokować Afro Amerykańskiego gentelmana swoim white privelage, dobrze ubrana, z telefonem, siedząc w luzackiej pozie.... obnosiła się z tym, jak jej, białej kobiecie, dobrze, przed niemiłosiernie uciskanym, przez system i ludzi białych, Afro Amerykaninie! Normalnie rasistka! Nasz czarnoskóry gentelman, dopuścił się jedynie pokojowego protestu, przeciw białej supremacji! BLM! BLM!! BLM!!!
wertuqq napisał/a:
Mam nadzieję, ze popierała BLM i chciała głosować na Bidena.
Żartujesz chyba, jeszcze będzie się kajać w mediach społecznościowych, że musiała sprowokować Afro Amerykańskiego gentelmana swoim white privelage, dobrze ubrana, z telefonem, siedząc w luzackiej pozie.... obnosiła się z tym, jak jej, białej kobiecie, dobrze, przed niemiłosiernie uciskanym, przez system i ludzi białych, Afro Amerykaninie! Normalnie rasistka! Nasz czarnoskóry gentelman, dopuścił się jedynie pokojowego protestu, przeciw białej supremacji! BLM! BLM!! BLM!!!
Niewolnictwo powinno wrócić...
Jeśli to para, to bardzo mnie to cieszy. Tak, jak gdy koza ugryzie musli we fiucika. Dla mnie mieszanie ras niczym się od mieszania gatunków nie różni. Do łóżka im nie zaglądam, ale sami się proszą, a ja się śmieje z efektów.
sedziazgred napisał/a:
czarni to podgatunek zwierzęcia , z pojebanym genomem , ani małpa , ani człowiek . tą jebaną trzodę powinno się trzymać jak wieprze w patykach i najlepiej na łańcuchach żeby nie kradli . karmić piaskiem , a do picia dawać mocz ewentualnie płyn do spryskiwaczy albo rzygi .
Plyn do spryskiwaczy za 10zl/1L chcesz im jeszcze kupowac do picia? Swirniety.. Niech pija mocz wielblada
no a gdzie miała usiąść jeśli w tym wagonie jest tylko jedno pierdolone miejsce???? Miejsce kobiety jest przy rurze a nie na tronie przecież "Jakby jaśnie pani stała to by w pierdol nie dostała"
Takich trzeba utylizować od razu. Albo mam lepszy pomysł. Robić tak jak rzymianie. Koloseum + murzyniak + plus jakies drapieżne zwierzęta.
Barnellini napisał/a:
Po chuj siedziała w ostatnim wagonie na samym końcu? .
Może dlatego, że było tam miejsce siedzące?
musiała go urazić swoim białym kolore skóry, powinna uklęknąć i przeprosić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów