Narzekacie na zatloczona komunikacje miejska w Posce? Okazuje sie, ze u nas wcale nie jest najgorzej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka komuniacje miejska? e kilkaset jelczy, autosanow i neoplanow?!
ja pierdole jakie bydlo nie moga normalnie wypuscic ludzi tylko sie pchaja? oni tez zaraz beda wychodzic i beda musieli sie uzerac z innymi debilami ktorzy wchodza zanim inni wyjda
Od razu widać, że Chińczycy. Tam jest kultura przepychania się przez całe życie. Dziwne, że w Japonii i Korei nie ma takiej dziczy, a też skośnoocy i potrafią kulturalnie poczekać w kolejce lub wypuścić ludzi z środka chociaż.
Każdy japończyk średnio tylko raz w życiu usiadł na siedzeniu w metrze.
A nie prościej żeby tam towarowy podjechał i by ich wszystkich koparką ładowali
Zerknijcie na ostatniego Mężczyzne który próbował wyjść ..... niestety nie udało mu się
Miałem nadzieje że tu jakaś bomba pierdolnie a tu nic ciekawego ;D
konrad_n napisał/a:
Narzekacie na zatloczona komunikacje miejska w Posce? Okazuje sie, ze u nas wcale nie jest najgorzej
Dlaczego do kurwy nędzy ciągle mamy patrzeć tam gdzie jest gorzej, żeby czuć, że u nas jest lepiej?!
Bileciki do kontroli
najlepsze jest to ze ostatni ktory chcial wysiasc wrocil do srodka mino [podjetych dwoch prob walki z napierajacym tlumem
Chiny i Japonia. Niby kraje leżące blisko siebie, ale w tym drugim kultura społeczna znajduję się na wyższym poziomie, wręcz bym rzekł, astronomicznym i za to bardzo szanuje i imponuje mi ten kraj.
Co nie oznacza że jaranie się Japonią to pedalstwo i pełno tam pojebańców
Co nie oznacza że jaranie się Japonią to pedalstwo i pełno tam pojebańców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów