Ron Artest zmienił nazwisko aby propagować pokój na świecie. Tymczasem knockoutuje rywali na boisku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Sędzia - taki mały białasek, a nad tyloma dużymi murzynami ma władzę
@vantage dobre, to jest dopiero czysty rozpierdol nie widziałem tego wcześniej
Xenomorph08 napisał/a:
Ale płakał jak dziewczynka.
Ciekawe czy Ty po takim uderzeniu skakałbyś z radości.
Harden (ten z broda co oberwal) ma wstrzas mozgu, i moze opuscic poczatek fazy pucharowej. Cios w okolice ucha, lokciem od goscia ktory ma ponad 2m wzrostu i wazy 120kg spokojnie polozylby niejedengo boksera. Harden jednak po chwili sam wstal i poszedl do szatni na badania. Nie pierdolic mi ze plakal jak dziewczynka, bo w pilce w takiej sytuacji ladowalby juz helikopter ratowniczy na murawie
wowka01 napisał/a:
up
Ale to niedojebana cipa, dlatego by się nadawał.
to samo mówiłem o twojej starej, jak krowy na pastwisku doiła
Fixer6 napisał/a:
Harden (ten z broda co oberwal) ma wstrzas mozgu, i moze opuscic poczatek fazy pucharowej. Cios w okolice ucha, lokciem od goscia ktory ma ponad 2m wzrostu i wazy 120kg spokojnie polozylby niejedengo boksera. Harden jednak po chwili sam wstal i poszedl do szatni na badania. Nie pierdolic mi ze plakal jak dziewczynka, bo w pilce w takiej sytuacji ladowalby juz helikopter ratowniczy na murawie
Ty też nie pierdol, bo sam przytaczasz parametry MWP, a później porównujesz cios na piłkarzu, który powiedzmy ma 180cm i 80kg. Gdzie tu logika ?
Swoją drogą to ciekaw jestem jak na miejscu Hardena zachowałby się Rodman albo Malone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów