Dzięki takim ludziom jak Wilson Coutinho Martins raduje się serce. Mężczyzna razem ze swoimi współpracownikami ratuje zwierzęta, które skazane są na brazylijskich ulicach na pewną śmierć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy mega sadolo harkorzy plączący "to jest sadol!!!!!!!" - konta zrobione w wakacje rok temu z 0 tematów, przypadek? Nie sądzę.
Co złego jest w tym, że ten filmik znalazł się na tym portalu? Ja zaglądam tylko na sadistica i gdyby nie autor tematu to nigdy bym pewnie tego nie zobaczył, a oglądając takie coś wraca wiara w ludzkość, więc duuuże piwo dla autora!
mandaryyynka napisał/a:
kuuurwa, nic mnie w Internatach nie rusza, ale smutek mnie ogarnia, jak widzę cierpienie bezbronnych zwierząt albo niczego winnych dzieciaków...
Takich właśnie ludzi świat potrzebuje,za ratowanie zwierząt zawsze beczka zimnego browara+barmanka striptizerka.Sam uratowałem jedną psinę i jestem z siebie cholernie dumny.Młoda suczka owczarka niemieckiego była ok 2 tygodni przywiązana w lesie do drzewa,cudem przeżyła.Był to okres w którym były największe burze i ona musiała to wszystko tam przeżyć...Teraz jak tylko gdzieś zagrzmi wpada w paranoje,nie wie co ze sobą zrobić i bardzo się boi.Miała na ciele ok 70 kleszczy,weterynarze mowili że to cud że ona w ogole jeszcze żyje,i dawali jej marne szanse...ale jednak Szila żyje i ma się bardzo dobrze
Bardzo długo trwało przyzwyczajenie jej,nie dawała nawet podejść do siebie ale jak w końcu zobaczyła że chcemy dla niej tylko dobrze powoli przywiązywała się do nas,teraz czuje że zawdzięcza nam życie i odwdzięcza się za to nam na każdym kroku,taki pies to skarb
Bardzo długo trwało przyzwyczajenie jej,nie dawała nawet podejść do siebie ale jak w końcu zobaczyła że chcemy dla niej tylko dobrze powoli przywiązywała się do nas,teraz czuje że zawdzięcza nam życie i odwdzięcza się za to nam na każdym kroku,taki pies to skarb
Dajcie spokój jak człowiek to macie wyjebane ale jak jakiś pchlarz umiera to wszyscy płaczą
coś pięknego.. naprawdę łzy napływają do oczu a praktycznie mi się to nie zdaża
E tam to taki żyd który zbiera na ich przywrócenie do zdrowia , ale na tym się kończy!
Standardowo. Chcesz mieć dużo piwo to daj filmik o bezbronnych zwierzętach... masakra. Jak człowiek cierpi to się każdy śmieje. No tak wiem...co zwierzę jest winne...człowiek to chuj...itd. Właśnie przez takie myślenie ten świat jest taki zły i niesprawiedliwy.
Ciekawe jak mu sie w restauracji kręci biznes
Ten gościu przyjmuje jakieś datki czy coś ? Chętnie bym mu posłał chociaż 50 zł, często się przechodzi obojętnie obok takich cierpiących zwierząt. Z jednej strony myślisz sobie, Kurwa pomógł bym mu ale co potem z nim zrobię ? oddam do weterynarza ? i tak uśpi. A z drugiej strony myślisz jaki skurwysyn zrobił coś dla takiego zwierzaka i drapiesz się po głowie gdzie kupić jakąś spluwę żeby zajebać chujowi w łeb.
Lat temu koło 10 pamiętam jak był taki chujek z patologicznej rodziny, nie był bity, miał jedzenie i ubrania, po prostu starzy na na gazie non stop wojny itp. Lubił się znęcać nad zwierzętami typu - podpalanie kotów, naciąganie im kręgosłupów itp. Jednego razu jak go złapało z 6 chłopa w różnym wieku spuścili taki w pierdol, że biedny czołgał się ulica błagał o pomoc, by ktoś zadzwonił po karetkę a wszyscy się na niego patrzyli i nic nie robili - tak się powinno robić z każdą kurwą która rani niewinne zwierzęta czy dzieciaki. Tylko żeby ludzie też tak się zachowywali...
Lat temu koło 10 pamiętam jak był taki chujek z patologicznej rodziny, nie był bity, miał jedzenie i ubrania, po prostu starzy na na gazie non stop wojny itp. Lubił się znęcać nad zwierzętami typu - podpalanie kotów, naciąganie im kręgosłupów itp. Jednego razu jak go złapało z 6 chłopa w różnym wieku spuścili taki w pierdol, że biedny czołgał się ulica błagał o pomoc, by ktoś zadzwonił po karetkę a wszyscy się na niego patrzyli i nic nie robili - tak się powinno robić z każdą kurwą która rani niewinne zwierzęta czy dzieciaki. Tylko żeby ludzie też tak się zachowywali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów