📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
encoder178 napisał/a:
czemu nie napierdala zdradzieckiego meza tylko jakas inna babe? xD
Ludzie, którzy mają IQ ameby i brak godności się tak zachowują. Nie dość, że ktoś ma rogi przyprawione, to jeszcze bardziej się poniża atakując osobę, która prawdopodobnie nawet nie wiedziała, że jest zajęty 😂.
W takich sytuacjach trzeba się szanować i zachować resztki godności. Dlatego ważne jest nauczenie się panować nad emocjami.
A skąd w ogóle kurwa wiecie, że to żona nakryła męża? A może to są dwie byłe psiapsiółki i jedna drugiej odbiła faceta albo chuj wie co jeszcze. A sadolki się podniecają kto komu powinien zajebać...
encoder178 napisał/a:
Bo jak suka nie da, to pies nie weźmie....
Czy ta hipotetyczna żona to nie zasikała się przypadkiem, czy może te spodenki tylko tak wyglądają, a ona PSM właśnie ma
swoją drodą ten Kaotic to sciek wszelkiego gowna
encoder178 napisał/a:
ja tego też nie potrafię zrozumieć
Facet siedzi, bo wie że gdyby się wtrącił, to by była jego wina.
Baby już takie są, że zawsze facet jest winny.
Baby już takie są, że zawsze facet jest winny.
Gościu wyluzowany. Czeka aż samice same ustalą sobie kolejność kopulacji z nim.
Chuda to żona a gruba bierze w dupę. I chłop ma dylemat. Miłość czy seks.
Ogólnie nie rozumiem idei zdrady. Jak mi baba nie pasuje to szukam innej a ta niech idzie w pizdu. Na chuj się z dwiema babami użerać jak jedna potrafi krwi napsuc?
A swoją drogą jakby mnie moja stara puściła kantem to jeszcze bym z gościem flaszkę zrobił.
A potem starej tak życie uprzyjemnil że albo by się jebnela na sznurek albo pierdolca dostała.
A swoją drogą jakby mnie moja stara puściła kantem to jeszcze bym z gościem flaszkę zrobił.
A potem starej tak życie uprzyjemnil że albo by się jebnela na sznurek albo pierdolca dostała.
Pawehan napisał/a:
To się nazywa mieć przejebane po całości a nie jakaś wojna na Ukrainie.
Jaka tam wojna.
To tylko lokalne potyczki.
Część Upadlińców walczy, a reszta się bawi w klubach i na dyskotekach.
Prawie każdy w wieku poborowym.
Dużo jest filmów na ten temat w Internecie, nie tak trudno znaleźć.
Daje te gadanie o wojnie, to tylko upadlińska i zachodnia propaganda.
Także nie dajcie się na to nabrać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów