18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
banytsukino 2012-12-01, 16:25 4
Fajne chłopaki, zresztą trzeba być prawdziwym samcem aby udawać laskę- tak to pisze kobieta
Zgłoś
Tasak_PL 2012-12-01, 16:26
1:02 zajebisty pas na dildosy
Zgłoś
Czapell 2012-12-01, 16:29 2

Ale za dziewczyny i tak piwko
Zgłoś
Tasak_PL 2012-12-01, 16:29
@Grillowany kazdy ten "ultra gay" by Ci ostro wpierdoli
Zgłoś
Sorg 2012-12-01, 16:30
Napisałbym "wypierdalaj z tym gównem", ale nie napiszę, bo dostanę bana.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
hudyziom666 2012-12-01, 16:40
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Stoho 2012-12-01, 16:43 3
Mi sie podoba i CHUJ!! Leci piwo do afganistanu
Zgłoś
Stoho 2012-12-01, 17:07
siwens84 napisał/a:

Krzysztof biedroń-grodzka

chciałem ci dać piwo ale gdy doczytałem do końca to zmieniłem zdanie
Zgłoś
ProfessorHix 2012-12-01, 17:11 3
Ostentacyjna homofobia to często mechanizm obronny przed ukrytą homoseksualnością.
Jak to już wyżej napisali: jeśli nie mam nic do zarzucenia swojej męskości to będę sobie robił gejowskie żarty nie oglądając się na opinie przerażonych frustratów.
Zgłoś
command94 2012-12-01, 17:32 1
Fajnie jest popatrzeć jak chłopaki świrują chociaż każdy z nich wie że jutro na patrolu może zostać zdjęty przez jakiegoś snajpera albo pierdolonego samobójce W stylu ALLACH AGBAR
Zgłoś
szaklowski 2012-12-01, 17:35
Ograli się tego gówna w radiu, i słuch po tym pseudo kawałku zaginął
Zgłoś
Seledin 2012-12-01, 17:36
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Kuriki 2012-12-01, 17:53
Ło kurwa
Zacytuję autora :
WhiteWidow19 napisał/a:

fajnie popatrzeć
jak chłopaki w afganistanie próbują odskoczyć od otaczającej ich śmierci.

Jakie kurwa odskoczyć od otaczającej śmierci?! Ja gdy np odwiedzam cmentarze to dostaje kociokwiku i nie wiem który grób najpierw odkopać, a ten mi tu "odskakiwać od śmierci". Pfff... Brać puki ciepłe

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
Silnoręki 2012-12-01, 19:01
Bez przesady,że gejostwo...Panowie mają dystans do siebie i zajebiście im wyszło leci piwo bo pośmiane
Zgłoś
WhiteWidow19 2012-12-01, 19:08
Kuriki napisał/a:

Ło kurwa
Zacytuję autora :

Jakie kurwa odskoczyć od otaczającej śmierci?! Ja gdy np odwiedzam cmentarze to dostaje kociokwiku i nie wiem który grób najpierw odkopać, a ten mi tu "odskakiwać od śmierci". Pfff... Brać puki ciepłe

Najpierw bierz się za słownik, a dopiero później za komentowanie.
No tak kurwa rzeczywiście na cmentarzu otacza Cię śmierć, ale trochę inna niż tam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów