18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Zaprzysiężenie na Homokomandosa. Nakręcone gdzieś w pedałowie.

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś
OpenStreetMaps 2021-10-11, 23:01 9
Zaczynam lubić tych Gejów kałowych, odbytowych, analnych, fekalnych, jako dostawców treści zabawnych.
Nigdy nie pozwolę żadnego fizycznie skrzywdzić ale szydzić możecie z patoli do woli.
Bycie tęczowym to teraz takie płynięcie z prądem jak gówno w rynsztoku.
A bycie przeciwko jest anty-systemowe. Bo Polak wolny zawsze niepokorny!

Kto był na zachodzie Europy ten wie że propagowanie tęczy jest wszędzie.
I ci co się temu sprzeciwiają są buntownikami a ci co to akceptują są lemingami.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Papież69 2021-10-11, 23:09 4
Przypomniał mi się kapitan bomba i motokomado xd
Zgłoś
sothis 2021-10-11, 23:09 1
Homo młodzież się bawi w moim światopoglądzie to taka trochę subkultura i jak każda z nich doskonale nadaje się do ciśnięcia beki z jej przedstawicieli.
Ale żeby z nich od razu czyścić planetę...? Panie, panowie, trochę powagi. Jest tyle szkodliwych kurew u władzy, a Was najbardziej boli, że ktoś pedałuje? Przecież bez odgórnego nagłaśniania te różne dziwne ruchy zniknęłyby z mediów i ulic w mig.
Dziel i rządź
Zgłoś
0rion 2021-10-11, 23:26 3
pierdoleni degeneraci klekaja juz do miecza otwarcie w miejscach publicznych.
Zgłoś
mam_racje 2021-10-11, 23:27 9
Przenieście to na harda bo jeszcze jakieś dziecko zobaczy i będzie naśladować...

Zgłoś
pazuzu 2021-10-11, 23:50 6
Nadal lepsze niż onr
Zgłoś
browarius 2021-10-12, 0:17 1
No nie. No po prostu KURWA no nie....
Zgłoś
Marcin360360 2021-10-12, 0:55 3
To są ci ludzie tuska co chcą obalić demokratycznie wybrany rząd? Ha ha ha.
Zgłoś
Badyl7 2021-10-12, 1:10 4
Niedługo będziemy się z nimi napierdalać wypełzną na ulicę skurwysyny i zaczną atakować, czas zejść do piwni zrobić forme
Zgłoś
stayer18 2021-10-12, 5:49 8
Piłsudski się w grobie przewraca...

sadistic.pl
Zgłoś
ActAnonymous 2021-10-12, 7:44 1
A potem sami się dziwią że ich ludzie linczują za ich orientację seksualną, nie respektują i prześladują. Ja nic nie mam do tych całych LGBT bo są tam też normalni ludzie którzy nie odpierdalają takiego cyrku jak te ameby umysłowe
Zgłoś
RodrigoCortez 2021-10-12, 8:25 3
hahaha
już to widzę umysłem jak takie homokomando atakuje:
specjal atak : wsad w dupę
leczenie kompana : wsad w dupę
ucieczka z pola walki : wsad w dupę + 10 do prędkości
Zgłoś
Exclip 2021-10-12, 9:10 3
dadar123 napisał/a:

Pierdolisz, bo tzw LGBT jest w Polsce od dawna, za sprawą choćby kościoła katolickiego jak i obecnej władzy. Od dawna wiadomo, że wyznawcy Kalksteina, chcąc uczestniczyć we władzach, musieli mu dać dupy. Takim dupodawcą był między innymi Ku(ch)ciński - co do niego nie ma wątpliwości, na drugiego Mr Butaprena nie ma dowodów w postaci zdjęć, ale prawdopodobieństwo to samo. Mr Zero uchodzi za kryptogeja, władze służb specjalnych obecnej patriotopolski to pedaly, nie geje.
A co do puli genów, domyślam się, że masz na myśli homosiów, nie zmienia się od zarania świata i wyczyszczenie "nieco puli genów" niczego nie zmieni, chyba że chciałbyś świat wolny od kleru i PiSu?

Ale bredzisz, nie zesraj sie.
Zgłoś
dracov6664 2021-10-12, 9:18
Nie lubię homosiów,nawet nie szanuję.

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
6palcaty_ciapaty 2021-10-12, 10:19 4
Homokomando = Rycerze Chrystusa = Narodowcy. Wszyscy równo mają odklejone zwoje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów