📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że moda na synthol przeminęła, jak widać odkrywają go teraz kraje trzeciego świata.
@eclipse2012 jakby się dało to by nie było już na ziemi ludzi z kompleksem małego penisa Niestety się nie da - efekt owszem jest, natychmiastowo ma się przyrost 10-20 cm penisa i na grubość z trzykrotnie ale tak jak w przypadku bicka - okupia się to całkowitym kalectwem. Po co Ci 30 cm kutas jezeli nie możesz go postawić? A synthol po kilku miesiącach się wchłania i wtedy zostajesz wiecznym impotentem z małą kuśką
Dokąd ten świat zmierza ... jak można mieszkać w Brazylii
"Rzepakowy" modyfikowany od lat..Dualizm a patelnia.
I gdzie on się tak w koszul ubiera? Na paraolimpiadę kulturystów jedzie?
Cytat:
Połowa sadoli dałaby radę wyciskać te sztangi co to, a druga by mu wpierdoliła.
Do której połowy się zaliczasz?
@up Nie lubię agresji.
Cytat:
Połowa sadoli dałaby radę wyciskać te sztangi
Podejrzewam że połowa jak nie więcej przeciętnych sadoli bez przypału wycisnęła by te sztangi na ławeczce bo ile tam może być- gryf pewnie 20kg i 3 plejty na stronę, powiedzmy po 5kg. To mamy 50kg. To nie jest dużo ale warto zwrócić uwagę że nie ciężar a ilość powtórzeń jest ważna
Ja po 80 zarzutach taką sztangą jestem w stanie agonii - być może nie jestem tak zajebisty jak wszyscy sadole. No ale jeszcze długa droga. A gość pewnie i tak by mi wpierdolił bo jakbym zobaczył takie cielsko nocną porą to nie byłbym pewien czy atakuje mnie człowiek czy jakieś zwierze. I chyba bym wolał spierdalać.
Co do typa z filmu- Gość jest Latynosem a u Latynosów panuje kultura macho. Więc jest taka opcja że wszelkie laski z jego wsi kleją się do niego jak wścieknięte. Z drugiej strony, koleś sam się kaleczy, nie kaleczy nikogo innego i pewnie ma jakieś kompleksy ale może być spoko ziomem, nie oceniam. Ale chętnie zobaczę jego minę jak będą mu wycinać uszkodzone partię mięśni koniecznie z komentarzem- czy było warto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów