Jako, że poprzedni filmik wrzucony przeze mnie wzbudził kontrowersje, że gość nie powinien nazywać się kowalem, wrzucam ten, w jest którym więcej kucia. Co prawda większość sadoli powie, że to dalej nie kowal bo wykuwa maszynowo, a nie młotkiem i na 300 kilowym kowadle, ale takie czasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Gdyby to był prawdziwy meteoryt to już widzę jakby go ktoś zmarnował na produkcję takiego shitu. Nie mówiąc już, że wątpię by ktoś wybulił tyle kasy - meteoryty to drogie rzeczy w gramach, a ten sobie na kg kupił sic..
opusative napisał/a:
no kurwa nolajficzna część gimnazjalnej społeczności sadola pełną para teraz wolne macie to co pewnie 23h na dobę ? Godzina jedzenia i srania ? Czy na sraczu też expisz ?
Buraku obsrany Twoj wiek podany w profilu jest na bank prawdziwy bo masz jeszcze zdrowo napierdolone pod kopułą Musiałem grać w Lola żeby oglądać odcinek? Nie. Także pierdol sie. A w Wowa to pewnie połowa ludzi zebranych tutaj pytała także morda w dupe idz graj w tibie .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów