Giza i Ruciński robią dubbing. Sadyzmu nie stwierdziłem niestety ale śmieszne (relatywnie)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
@Szoqn Musisz mieć ciężkie życie... pomóc ci jakoś ?
Koledze który tak się niesamowicie oburzył w pierwszym komentarzu należy się z waszej jakże i mojej strony chociaż odrobina zrozumienia! Nie możemy się zachowywać jak zwierzęta, przecież to on ma rację i prezentuje pogląd pasujący do dwudziestego pierwszego wieku, bo jakżeby kurwa ktoś mógł myśleć inaczej niż on? Jakże by ktoś śmiał posiadać tak niewyszukany gust humorystyczny bo inny od mojego? Jakże bym mógł o tym nie napisać? Lepiej uświadomić wszystkich, że to ja decyduje co jest śmieszne a co nie! Jestem jebany Kim Dzong Szoqn czy jak tam ma. No ale cóż, nie da się wszystkim dogodzić, nawet na sadolu nie pod każdym tematem musi dojść do rzeczowej sensownej dyskusji... no dobra, przesadziłem, może nie zawsze rzeczowej, ale chociaż niebezsensownej, zawsze się ktoś wpieprzy z takimi jakże istotnymi dla świata uwagami.
Piwo w ciemno, jak widzę Rucińskiego i Koze-Gizę razem na jednym kadrze
A tu macie całe wystąpienie Abelarda
KAŻDY polski kabaret jaki wrzucacie na sadistica jest chujowy i nie śmieszny.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
22:25 czas dla gimbów z kwejka na przeglądanie sadistica [oczywiście główną, na poczekalnie te glonojady nie zaglądają] Jak coś jest chujowe, to nie będę owijał tego w stylu "moim skromnym niczym nie podpartym zdaniem". @up wszyscy [prawie] jesteście chujowi, moim zdaniem.
Wam to chyba nie dogodzi... To akurat bylo smieszne, radze wyjac kij z dupy i obejrzec jeszcze raz.
kurwa wyluzujcie, to kabaret a nie teatr telewizji, po co tak spinacie zwieracze
To były czasy prawdziwych kabaretów. W ogóle wszystko od kilkudziesięciu lat z roku na rok wszystko jest coraz gorsze. Nigdy lepsze...
satyra to forma humoru dla ubogich intelektualnie.
to jest chujowe...
Za Abelarda zawsze zimny browarek. On może nawet stać i nic nie mówić, a ja już się śmieję
Stracone 2 minuty, mocno chujowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów