📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcino_zly napisał/a:
Zajebiste.
W sam raz na wieczorny relaks.
Na szosie...
Gdzie ty jeździsz? I czym, traktorem?
Nie masz się o co przyjebać i aż kapsko swędzi, żeby się czymś "popisać"?
Na start masz linka do wiki: pl.wikipedia.org/wiki/Szosa
Normalne, poprawne słowo w języku polskim. Jak droga.
Ale pewnie w czwartej klasie podstawówki siusiak staje gdy się mówi o postępowym zachodzie, czy ameryce, a polaczki to cebulaczki i w ogóle DwudzuestaPierwszaTrzydzieściSiedem hłe hłe hłe. Ty pewnie byś napisał "na rołdzie" albo "na hajłeju". Wtedy byłoby zajebiście, światowo i po europejsku
Poza tym nie widzę nic złego, czy też uwłaczającego w jeżdżeniu traktorem (nie, nie jestem rolnikiem). Jest to bardzo ważna gałąź przemysłu i ludzie w niej pracujący w dzisiejszych czasach są w 90% po studiach, mają maszyny warte setki tysięcy złotych, często smykałkę biznesmena i mogliby cię wciągnąć nosem. Ale frajer zawsze musi się przyjebać, bo przecież "chop jadzie na pole gówna rozrzuoć i buroki tarmosić".
Co za spierdolenie... Ciężko się bardziej samozaorać w 6 słowach.
Amerykański szeryf na urlopie...
Dobrze, że ten wpierdalający się włączył kierunkowskaz, że chce się wwalić, bo by doszło do stłuczki.
danielxc717 napisał/a:
A czemu debilu traktorem? Myślisz że słowo szosa które jest prawidłowe dotyczy się ludzi jeżdżącymi ciągnikami? Jesteś pewnie niepełnoletnim kaszo jadem i nie masz jeszcze prawka tylko jeździsz co najwyżej elektryczną spedaloną hulajnogą w rurkach i masz grzyweczke zaczesaną na bok utrwaloną jakimś damskim sprejem
Wracaj na szosę.
Albo szose.
Jak wolisz.
Zabolało dupsko co?
Black Pitt napisał/a:
Jebany debil mógł się trzymać jednego pasa a nie wierzgał jak pierdolony ogier z UNRy, brawo dla sołtysa za ściągnięcie cugli frajerowi,
Albo masz najebane albo piszesz ironicznie? Lewy pas jest do wyprzedzania, w USA też, wiec gruby skurwiel powinien jechać prawym pasem (i jak najbliżej prawej krawędzi tego pasa) kolejna sprawa że szeryfowanie z dzwonem po uprzednim dodawaniu gazu przy wyprzedzaniu to już mega chujostwo
Brawo dla pana! Zasada jest jasna słońce i prosta jak drut.
Gdy chcesz być wpuszczony to kierunkowskaz ma być włączony
Ja jestem z natury życzliwy dla innych kierowców ale gdy widzę delikwenta który nawet nie raczy poprosić kierunkowskazem o wpuszczenie to robię się zawzięty i zachowuję się identycznie jak grubas ze stanów złajdaczonych niech spadają i dachują nienauczone kultury kondomy!
Gdy chcesz być wpuszczony to kierunkowskaz ma być włączony
Ja jestem z natury życzliwy dla innych kierowców ale gdy widzę delikwenta który nawet nie raczy poprosić kierunkowskazem o wpuszczenie to robię się zawzięty i zachowuję się identycznie jak grubas ze stanów złajdaczonych niech spadają i dachują nienauczone kultury kondomy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów