wystarczyła odrobina pomysłowości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
goście mają zajebisty pomysł jak spędzić dzień ale i tak większość z was woli siedzieć przed kompem i ich krytykować....
To taka frajda jechać 10 km/h na wprost w rurze ściekowej i na końcu spektakularnie zatrzymać się w wodzie po kolana. Oni są tacy cool, chiałbym być taki jak oni
W Polsce przyszła by policja, wszystkich spisała i koniec imprezy.
ale hejterownia... a założę się, że jakbyście wy wpadli na taki pomysł w swojej okolicy to bylibyście dumni, że robicie coś ponad normę i macie ubaw zerowym kosztem. wypilibyście piwko i zamiast kajaka nawet na kawałku styropianu byście śmigali cały dzień.
Rura ściekowa ? Bardziej mi to wygląda na rurę odprowadzającą wodę z jednego poziomu na drugi.
@Up
Mi tez. Najprawdopodobniej to wylew wyrównujący poziom wody na jakiejś zaporze.
Co nie oznacza, że nie można łyknąć kloca... Chuj wie jaka kiła i inne HIV teraz w tych rzekach pływa.
Mi tez. Najprawdopodobniej to wylew wyrównujący poziom wody na jakiejś zaporze.
Co nie oznacza, że nie można łyknąć kloca... Chuj wie jaka kiła i inne HIV teraz w tych rzekach pływa.
To nie są ścieki, tylko kanały odpływowe z deszczówką. Woda nie za czysta, ale raczej bez klocków i innych kanałowych śmieci.
a czekałem, aż blacha do spiętrzenia wody wbije się komuś w plecy, a tu kicha.
a co do celowości umieszczenia tego kanału - toż to przecież kanały deszczowe
a co do celowości umieszczenia tego kanału - toż to przecież kanały deszczowe
Kopsnij piweczko, jeżeli również lubisz zabawy w ściekach...
A propo to kanał burzowy a nie ściekowy jak się nie znacie to nie pierdolcie chociaż głupot...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów