18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Miejski Dancing
kluska66611 • 2013-01-29, 23:42
Kraków, ulica Długa, pewien człowiek postanowił pokazać swój ukryty talent.

Nie było, bo moje.

[/code]
Zgłoś
s................r 2013-01-30, 16:42
Po co ta ruska muza, filmik będzie sławny na świecie pomyślą że ruskie a nie polaczki
Zgłoś
Meadow 2013-01-30, 16:43
UWAGA! Nie spierdoli się z tego okna, możecie oglądać dalej.
Zgłoś
Skrzacik 2013-01-30, 16:50
Wy też czekaliście do końca z myślą, że spadnie ?
Zgłoś
wszystkie nazwy zajęte 2013-01-30, 17:00
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WvQU4VhblwM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Zgłoś
zjerycha 2013-01-30, 17:06
gratuluje kolegi
Zgłoś
cener 2013-01-30, 17:09
jaki tytuł nuty?
Zgłoś
garota 2013-01-30, 17:10
Chupacabra dzięki. I wzajemnie Ci życzę. A jak Ciebie to dołuje co piszę, to jednak musisz się wziąć sam za siebie Bo mnie akurat to co piszesz śmieszy. Tak, trenują siłowo i mma, śmigam sobie własną furą, porozumiewam się w 3 językach i zajebiście gotuję swojej kobietce. Serio, kurwa, nie dasz rady mi pojechać po zdolnościach. Ale masz rację za bardzo się wkurwiam na rodaków. Ale to tylko dlatego że chcę dla NAS jak najlepiej. Pozdro
Zgłoś
herbalix 2013-01-30, 17:29
wieś tańczy i śpiewa
Zgłoś
RedCountry 2013-01-30, 17:48
Nazwa nutki.

Школа Танцев Хардбаса - Наш Гимн
Zgłoś
kluska66611 2013-01-30, 17:50
cener napisał/a:

jaki tytuł nuty?

wpisz na yt po prostu "russia hardbass" wyskoczy kilka różnych
Zgłoś
W................e 2013-01-30, 17:55
garota napisał/a:

... i zajebiście gotuję swojej kobietce.

No no, dowcip Ci się udał
Zgłoś
Bila 2013-01-31, 10:20
I oni kurwa domagają się stolicy.
Zgłoś
Chupacabra 2013-02-01, 11:17
garota, No to skoro masz powody do zadowolenia, to po co się dołować? Owszem, widzę, że nie jesteś typem pierdoły który tylko narzeka a nic nie robi. Fakt, Polska to wspaniały kraj, tylko ludzie kurwy jak to rzekł Piłsudski. Też bym chciał, żeby było tu 'tak wspaniale' gospodarczo jak w Niemczech, Francji, WB czy gdzieś tam indziej gdzie się pierdzi w stołek i dostaje za to 2k €, ale ten kraj aktualnie to potężna machina korupcyjna, gdzie jeśli znajdzie się ktoś kto się przeciwstawi - popełni sobie samobójstwo.
I nie dołuje mnie to co piszesz, mam to co mam i potrafię się z tego cieszyć Zeby było więcej takich ludzi dobrej woli jak Ty wsród polityków i pOsłów, to Polska byłaby znaczącym się krajem na arenie międzynarodowej. Pozdro mordo i się nie dołuj Kiedyś będzie lepiej, może nie za czasów naszej kadencji ale .. kiedyś napewno!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów