Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up ale ten wyprany z kultury dureń Bila atakuje tego durnia wyżej więc raczej jest wojującym ateistą a nie katolem. Ot, spotkało się dwóch popaprańców - jeden wierzy a drugi nie.
Z kontekstu jego wypowiedzi wynika raczej, że to do mnie pije.
Ale mogę się mylić bo zdanie jest skonstruowane wręcz chujowo. Najlepiej jak sam zainteresowany się odezwie.
Widać jacy z was katolicy
Skąd wiesz że nim jestem,to szacunek,za to co zrobił dla Polski,i nie pytaj co takiego zrobił,bo już taka jedna tu na forum była.Pytała się idiotka o drogi i mosty.
I dobrze wiesz o co ci chodziło,przypomniała mi się po twojej wstawce,jak kiedyś taka jedna lewacka,komunistyczna świnia z rządu takie same podśmiechujki sobie z papieża robiła.Ciekawe co na to twoi rodzice,,ze zachowujesz się tak samo jak to komunistyczne ścierwo,pewnie dumni by byli.
Skąd wiesz że nim jestem,to szacunek,za to co zrobił dla Polski,i nie pytaj co takiego zrobił,bo już taka jedna tu na forum była.Pytała się idiotka o drogi i mosty.
I dobrze wiesz o co ci chodziło,przypomniała mi się po twojej wstawce,jak kiedyś taka jedna lewacka,komunistyczna świnia z rządu takie same podśmiechujki sobie z papieża robiła.Ciekawe co na to twoi rodzice,,ze zachowujesz się tak samo jak to komunistyczne ścierwo,pewnie dumni by byli.
Nie wiem czy jesteś katolikiem, to fakt - ale co do kultury osobistej, to świadectwo już sobie sam wystawiłeś.
Poza tym, na siłę dorabiasz sobie jakąś ideologię do tego wszystkiego. Popadasz w paranoję - ogarnij się, bo niedługo to samego siebie zaczniesz podejrzewać o lewackie zagrania.
Ja wstawiłem to foto spontanicznie, wyłącznie ze względu na skojarzenie z fotką z tematu i nie miało to żadnego podtekstu. No ale ty oczywiście wiesz lepiej (zupełnie jak moja teściowa - ona też wszystko wie lepiej).
Swoją drogą, to powiedz czy uważasz się za katolika? Bo jeżeli tak, to ciekawe czy będziesz miał teraz odwagę się przyznać, czy tchórzliwie się wyprzesz... A może w ogóle nie odpowiesz. Jak jest naprawdę, wiesz tylko ty - więc pytanie w zasadzie pozostawiam twojemu szacunkowi do samego siebie.
A wy jesteście napięci bardziej niż skóra na baranich jajach.
Co jest złego w mojej wstawce? Czy w jakikolwiek sposób godzi w osobę papieża?
Widać jacy z was katolicy - to przez takich pajaców jak wy, co raz częściej uważa się katolików za nawiedzonych idiotów.
Masz racje...ale Karol i tak jest WIELKI
Ale macie problem....dajcie se po strzale i spokoj...a Karola zostawcie juz w spokoju....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów