📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
slo1q napisał/a:
Ale gdzie Ty tam widzisz sarkazm? Bo na pewno nie w tytule, ani treścJ.
A poza tym, co ma sarkazm do poprawności językowej?
Ale pierdolisz. Ty kurwa serio pomyliłeś portale. Ogarnij łeb, zobacz gdzie jesteś... Serio uważasz, że tu nie można zapożyczyć słów i użyć ich w innym kontekście? Jeśli tak, to w podpisie Velture masz wyjście z sytuacji
...a potem poczuj podniecenie na myśl o czekającej cię podróży
Gościu wybrał najbardziej humanitarną metodę obrony. Myślę, że osiągnął swój cel ochrony siebie i mienia, nie wyrządzając przy tym krzywdy agresorowi. Następnym razem może blondyna nie będzie Tak machać rękami i wydzierać się.
Loaloa napisał/a:
Jeżeli to prawda, to jest to najlepsza wiadomość tego tygodnia. A kierowca tej ciężarówki powinien czuć coś w rodzaju dumy z dobrego uczynku wyeliminowania dwóch idiotów.
Prawda, kierowca zestawu wyeliminował dwóch cymbałów, którzy swoją głupotą już nikomu nie zagrożą.
moto.onet.pl/aktualnosci/dwoch-kierowcow-pobilo-sie-na-s8-obaj-nie-zyja/ctts937
Ten facet jest bohaterem, mógł jej jeszcze liścia sprzedać dla pewności powrotu idiotki do kuchni.
piwo za muzyczkę leci
Velture napisał/a:
Wiecie co mnie wkurwia? To jebane oburzenie osoby nagrywającej.
Może to nie było oburzenie tylko zachwyt
chujec napisał/a:
Ten facet jest bohaterem, mógł jej jeszcze liścia sprzedać dla pewności powrotu idiotki do kuchni.
Skąd wiesz o co poszło i czy nie miała racji? Co za banda bezmyślnych tumanów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów