📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Bez kitu. Ten koleś podkładał głos do Postala.
Nawet pur z reklamy niedoczyścił by twojej ujebanej kuchenki !
Kurwa głos psychopaty
BuSSioR napisał/a:
Bez kitu. Ten koleś podkładał głos do Postala.
Na to samo zwróciłem uwagę, chwytak idealnie naśladuje głos "Kolesia" (bohater gry). Sądzę, że każdy użytkownik sadistica powinien tą grę znać, może nie lubić, ale przynajmniej znać
A ujebana kuchnia jak była tak jest
Nie, nie, nie bawi mnie to. Ale plebs ma radochę, tak więc zamieszczajcie tu więcej syfu tego rodzaju... Oby bogowie sadyzmu się nad wami nie zlitowali i oby was rower pierdolnął dzieciaki.
-Zasmuć mnie..
Dziadek dzwoni na infolinię wędlin 'MORLINY', tłumaczy zaistniały problem i stawia kobietę w niezręcznej sytuacji.
co za syf, ja pierdole.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów