Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa akurat jadłem......
Mamusia nie uczyła, że je się tylko przy stole?
A tak na serio, to wchodząc na stronę której sama nazwa wskazuje na to, że raczej nie jest tu za "przyjemnie" (taa...) chyba powinieneś liczyć się z tym, że możesz znaleźć tu materiały dość obrzydzające. Jeśli Ciebie tak to brzydzi to mogę Ci jedno powiedzieć - masz kurwa farta, że nie byłeś na hardzie i nie widziałeś ofiary wypadku samochodowego z urwaną ręką/zmiażdżoną głową/bebechami rozsmarowanymi po ulicy jak margaryna po bułce.
Sincerly,
ŁejferZirołZiroł.
Mamusia nie uczyła, że je się tylko przy stole?
A tak na serio, to wchodząc na stronę której sama nazwa wskazuje na to, że raczej nie jest tu za "przyjemnie" (taa...) chyba powinieneś liczyć się z tym, że możesz znaleźć tu materiały dość obrzydzające. Jeśli Ciebie tak to brzydzi to mogę Ci jedno powiedzieć - masz kurwa farta, że nie byłeś na hardzie i nie widziałeś ofiary wypadku samochodowego z urwaną ręką/zmiażdżoną głową/bebechami rozsmarowanymi po ulicy jak margaryna po bułce.
Sincerly,
ŁejferZirołZiroł.
to akurat było i jest jedną z ciekawszych pozycji na hardzie
co do robaczków, to takie średnie i zdaje się że już było coś o tym tutaj... co nie zmienia faktu że od tego jest ta strona, ale kurwa do chuja więcej sadyzmu ; )
Mamy nowy przepis na młodość, zatytułowany:
NA IBISZA!
//PS. Glisty to chyba plemniki nie?
Plemnik
Plemnik obok komórki jajowej
Plemnik, spermatozoid – gameta męska, haploidalna komórka rozrodcza wytwarzana przez gonadę osobnika płci męskiej służące do rozmnażania płciowego. Plemniki występują zarówno u zwierząt, jak i u roślin, choć różnią się budową. U zwierząt plemnik jest zwykle ruchliwy, o długości zależnej od gatunku: od 40, u waleni, do 250 mikrometrów u niektórych chrząszczy (u człowieka długości ok. 50–60 µm).
To sie podobno robi tak ze bierze sie goraca kapiel i smaruje sie papka z miodu i maki ziemniaczanej, po 2 razie wyłażą.
Lamblia, w Polsce co najmniej 5% populacji jest zarażona tym pasożytem to ok. 1900000 osób czyli co 20 Polak jest zarażony.
To sie podobno robi tak ze bierze sie goraca kapiel i smaruje sie papka z miodu i maki ziemniaczanej, po 2 razie wyłażą.
Nie strasuj człowieka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów