Media podały, że naćpany ukrainiec zaatakował policjantów siekierą. Na szczęście, ukazało się sprostowanie policji, że to nie żaden ukrainiec, a Polak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Majles napisał/a:
Za dużo siedzisz na stronach poświęconych intelektualnym gimnazjalistom czyli konfederacji. Tam napisali że to syryjski uchodźca który gardzi papieżem jedynym polskim i nie pozwala udostępniać młodych chłopców rycerzom chrystusa też polaka którzy co niedziele w męskich sukniach nawołują do miłości bliźniego.
jedź na zachód,tam ci się spodoba tam same ułomki tobie podobne.
ze mial siekiere to rozumiem, ale zeby w pampersie biegac?
W hameryce by go już dawno odjebali, tylko u nas jest przyzwolenie na pajacowanie już nie mówiąc o psach jak się zbłaźnili z tym gazem szariki ze schroniska jebane.
Wygląda jakby rzucał młotem, but w sumie też odpowiedni
Może nie ukrainiec, ale teraz poczytajcie sobie dlaczego policja boi się zatrzymywać ukraińców - mają broń. Jak? Bardzo prosto, mogą kupić broń w Polsce, bo na Ukrainie nie jest wymagane zezwolenie i oczywiście w teorii mają ją wywieźć z kraju w ciągu kilku dni... ale nikt tego nie sprawdza czy broń faktycznie opuściła Polskę. Tak więc w ogromnej większości jeśli tylko mogą to sobie kupują giwery i policja doskonale o tym wie, zapytajcie się jakiegoś jak znacie, jakie mieli szkolenie i wytyczne odnośnie sytuacji z ukraińcami, szansa na to, że mają broń jest gigantycznie większa niż w przypadku Polaka. Tak oto nie tylko będziemy dopłacać im do ich dzieci, leczenia, emerytur, kurwa całej ich gospodarki na ukrainie, ale jeszcze będziemy przechodzić do porządku dziennego z tym, że ukry będą u nas uzbrojone.
Put it down, put it down !!! Put it down!!!!!! Paf, paf, paf. A nie sorry to nie USA.
Się pytam się, czy on miał pozwolenie na tę siekere?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów