Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie założyć nowy temat zbiorczy na te wszystkie filmy z granicy.
Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie założyć nowy temat zbiorczy na te wszystkie filmy z granicy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pisiory zrobiły bubel za 2 mld,gdzie można lewarkiem zrobić przejście,ale chuj wina Tuska,miś taki sam jak ten kanał do Elbląga.
Co za pały.
Tak, kłoć się debilu między PO i PIS. Ja pierdole jak zwykły debil, otwórz oczy. Chuj czy PO czy PIS, trzeba to wzmocnić i kurwa pilnować, a nie Ty kurwa z polityką jebaną wyskakujesz. Najlepiej prąd podpodpiąć, ale tego nie zrobią, bo potem taki debil jak ty będzie wypominał, że to zrobiło PEŁO lub PIS. Spierdalaj dzbanie
Jedyne pocieszenie że za tydzień będą już w Niemczech
Gówno prawda poruszam się po całej Polsce zostają tutaj człowieku !! I tworzą całe dzielnice i haremy jak gdzies zobaczysz masę auta zaparkowanych hybryd to wiedz że to kolebka muślinów i już ich zaczątek dzielnicy ech
A czego oni w polsce szukają? renty za 1200zł? czy pracy w biedronce i zapierdalania codziennie nadgodzin na magazynie ? MOże socjal? te 42zł zasiłku rodzinnego...
Na taxi jadą , 16 h dziennie i mają ponad 10 kafli miesięcznie bałwanku a jak ty jeździłeś i nie zarobiłeś to znaczy żeś jelopa
Co Ty pie**olisz... nic nie zostało zmniejszone.. zostały utworzone strefy do patroli i wszystko jest jak do tej pory. Inf o z pierwszej reki od osoby, która tam służy..
Jak tak kolorowo to gdzie się te wszystkie patrole pochowały i czemu zlikwidowano większość z 50 punktów mieszkalnych dla wojska, podałem pierwszy lepszy przykład w szudziałowie. Wiesz z pierwszej ręki chyba od białoruskiej strony.
Tak, kłoć się debilu między PO i PIS. Ja pierdole jak zwykły debil, otwórz oczy. Chuj czy PO czy PIS, trzeba to wzmocnić i kurwa pilnować, a nie Ty kurwa z polityką jebaną wyskakujesz. Najlepiej prąd podpodpiąć, ale tego nie zrobią, bo potem taki debil jak ty będzie wypominał, że to zrobiło PEŁO lub PIS. Spierdalaj dzbanie
Przypominam że pisiory od początku byly na nie pryjmowanie tych prymitywów. Budowali plot któremu sie sprzeciwialo PO i jeszcze kurwa biegali z reklamowkami pod granicą, skarżyli do UE na ten płot i przyklaskiwali na film tej żydówy antyposlkiej. Przypomnij sobie czasy przed pisem co PO i rudy wyprawiali, czy kurwa za mlody na to jesteś. Ewka sie chwalila ze rozmawiala z kolezanką merkel ze przyjmiemy.
Kurwa obudźcie sie głupki. Zawsze mowiłem, szanujcie se polskie bloto pisowskie bo inaczej dostaniecie lawine gówna proniemiecką. Chuj nie szkoda mi tego kraju ciemnej masy... bo najwazniejsze to JEBAĆ PIS!
Co Ty pierdolisz... nic nie zostało zmniejszone.. zostały utworzone strefy do patroli i wszystko jest jak do tej pory. Inf o z pierwszej reki od osoby, która tam służy..
To ty pierdolisz bo zawinęli żołnierzy WP z granicy kiedy były ćwiczenia i już nie wrócili
To ty pierdolisz bo zawinęli żołnierzy WP z granicy kiedy były ćwiczenia i już nie wrócili
A ten co nożem wczoraj dostał to zabłądził?
Miejsce dla brudasow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów