📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
ciekawy dokument z Mikem Tysonem na tubie, jak to mu koledzy wrzucali okulary do wózka z mlekiem watch?v=jFFuWLMiH4E
@up Bo ciężko jest cały link przekopiować
@wodzwioski
Ja tam wierzę w naszego Szpilkę, może się uda dożyć
eeee.... Tyson a Szpilka ? Białe to Białe a czarne to zawsze będzie czarne. Popatrz na szybkość Tysona i siłę jego ciosów i technike. Popatrz na szpilke ( skoro czychamy na nastepce tysona ). Gdzie ta bajeczna technika ułożenia całego ciała ? Gdzie ta siła potworna? Tyson miał to coś ! ;D
Ja tam wierzę w naszego Szpilkę, może się uda dożyć
eeee.... Tyson a Szpilka ? Białe to Białe a czarne to zawsze będzie czarne. Popatrz na szybkość Tysona i siłę jego ciosów i technike. Popatrz na szpilke ( skoro czychamy na nastepce tysona ). Gdzie ta bajeczna technika ułożenia całego ciała ? Gdzie ta siła potworna? Tyson miał to coś ! ;D
Aż się serce raduje jak oglądam ciemnoskórego, który Murzynów bije
Inna sprawa, że i naszego Andrzejka na koniec pokazali
Inna sprawa, że i naszego Andrzejka na koniec pokazali
Żołądkowa napisał/a:
pewnie nie dożyję takiego drugiego
jak bedziesz tyle cpal to napewno nie dozyjesz
@sunrise
Chuj Ci do tego co robie i kiedy.
Chuj Ci do tego co robie i kiedy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów