Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwi mnie fakt dlaczego tyle pomyj wylewanych jest na program 500+ skoro partie które są za jego kontynuacją w ostatnich wyborach zgromadziły ponad 90% głosów.
Po prostu nie obracasz się wśród beneficjentów. Mały plus za to, ale duży minus za naiwność... Życia nie znasz.
Pierdolona patologia! Obudźcie się bo z naszych podatków idzie na to 500 plus!
wolisz żeby 500 poszło do kieszeni takich jak np. tego od zegarka czy tuska? wszyscy to patologia?
Jaka patologia. Nie szkoda mi już tej dziewczynki, bo już za późno. Teraz to tylko granat przez okno pomoże.
Kariera jarającej szlugi i pijącej tanie wódki menelki, robiącej lody menelom za alkohol stoi przed nią otworem.
a mi szkoda tego dziecka, bo co winne jest że ma takich rodziców, oraz kretynów którzy kładą je na równi pochyłej
jeszcze ma szansę, puki co
ja pierdolę,wy wszyscy świętojebliwi?za gówniaka nikt nie przeklinał?akurat wierzę.sam kląłem jak chuj i pizda tam,normalna rzecz u kaszojadów
Tu nie chodzi o dzieciaka, tylko o jego pierdolniętych starych. Chyba że puszczałeś takie wiązanki przy swoich, a oni się śmiali i głaskali Cię po główce. No chyba nie?
Mała Karyna, za kilka lat w towarzystwie Sebixów pierwsze ćpanko, ruchanko i wyroki
i to wszystko w jeden weekend
i moje
przez PO mam jeszcze wyższy wat
Jakbyś rzeczywiście płacił podatki, odróżniłbyś "wat" od VATu
Pitupitu, podaj źródło to cię wyręczę i zafunduję młodej normalne dzieciństwo w rodzine zastępczej.
ja pierdolę,wy wszyscy świętojebliwi?za gówniaka nikt nie przeklinał?akurat wierzę.sam kląłem jak chuj i pizda tam,normalna rzecz u kaszojadów
Oczywiściwe ,że przeklinałem, ale jak stary usłyszał to nacierał mi język mydłem, albo kazał wpierdalać pokrzywy. A jeśli twoi nie reagowali, to znaczy ,że jestes z popierdolonego pokolenia bezstresowego.
Widać że jak macie chore łby, to normalnie myśli wam do nich nie przychodzą.
Mała Karyna, za kilka lat w towarzystwie Sebixów pierwsze ćpanko, ruchanko i wyroki
Ty gówno trollu wiesz co będzie za kilka lat, więc nie fantazjuj.
Większość filmów wrzucanych do Internetu nagrywa się dla beki.
Oczywiściwe ,że przeklinałem, ale jak stary usłyszał to nacierał mi język mydłem, albo kazał wpierdalać pokrzywy
Współczuję ci, bo miałeś tępego starego i to jeszcze sadystę. Osioł.
Ten kraj niedługo będzie takim gównem, które każdy będzie omijał.
Ten kraj obecnie jest gównem dzięki wyborcom PiSu i Konfederacji. Oni każdego obrażają i sieją zamęt.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów