Ten to ma poczucie humoru.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak jak "nienawidzę" komuchów tak gościa lubię. Znaczy gnida powinna zdychać w cierpieniach za swoją przeszłość, ale to go nie czeka, więc po co się przejmować?
@up Mało jest czarnych lub białych postaci na tym świecie. Urban był jaki był, robił co robił, ale mało kto wie, że pomógł paru przyzwoitym ludziom uniknąć przykrych konsekwencji powiązań z AK czy "S".
Ależ wy pierdolicie. Jeszcze wspomnicie moje słowa, że komunizm wróci! Nawet na 3 godziny ale wróci! Tylko po to, żeby Jarosław Kaczyński mógł go sobie obalić i być bohaterem!
Sadolowy żyd detektor
Powinien być wprowadzony zakaz wrzucania filmików z tym jebanym skurwysynem.
jak się polaczki robaczki denerwują
Jakie polskie cebule to są jebane zakłamane hipokryty. 3/4 PIS to są ubeki, komuchy, zomowcy, bolszewiccy szpiedzy, sędziowie, prokuratorzy... a się dojebali do jednego starego dziada, że jest komuch
Macie jakąś procedurą jak odróżniać dobrego komucha od złego komucha?
-Ernest Hemingway
Jakie polskie cebule to są jebane zakłamane hipokryty. 3/4 PIS to są ubeki, komuchy, zomowcy, bolszewiccy szpiedzy, sędziowie, prokuratorzy... a się dojebali do jednego starego dziada, że jest komuch
jak się polaczki robaczki denerwują
W jego przypadku to nie istotne czy jest komuchem czy nie. Wsumie to nawet nie wiem za co go tak osobiście nienawidzę, poprostu jak na niego patrze to marzę o tym żeby wreszcie zdechł. Stary nieśmieszny pierdziel, który próbuje mieć na siłę dystans. Oby pod choinkę dostał raka.
kosmotak12 napisał/a:
W jego przypadku to nie istotne czy jest komuchem czy nie. Wsumie to nawet nie wiem za co go tak osobiście nienawidzę, poprostu jak na niego patrze to marzę o tym żeby wreszcie zdechł. Stary nieśmieszny pierdziel, który próbuje mieć na siłę dystans. Oby pod choinkę dostał raka.
Katolik??
@kosmosrak12 już ci wyjaśniam - boś robak. Urban to trybik byłej maszyny komunistycznej ,ale raczej nie strzelał ludziom w tył głowy. Nie przepadam za nim ,ale to w jaki sposób reagujecie sprawia ,że nawet mi on nie przeszkadza.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów