Zabawny i niestety prawdziwy utwór
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skrót wszystkich stereotypów z TV x2
Zapomniał wspomnieć o mamie Madzi...
Łatwiej jest hejtować niż szukać rozwiązań.
Osoby głodne konstruktywnych dyskusji polecam na początek spotkania Koliba, lub nagrania na Blogpress.
Zapomniał wspomnieć o mamie Madzi...
Łatwiej jest hejtować niż szukać rozwiązań.
Osoby głodne konstruktywnych dyskusji polecam na początek spotkania Koliba, lub nagrania na Blogpress.
Z czego to zajaranie nim ? Typ nawija o niczym wplatając nazwy filmów i seriali.
JEEEEEZU
Chwalenie sie ulubionymi kawałkami przed ludzmi np wrzucając je na portale "o bo mi się podoba to posłuchajcie" to szczyt frajerstwa. To jak masz kolegę natręta i łosia który ci mówi "ej posłuchaj jaki fajny kawałek" i puszcza ci jakieś gówno którego i tak nie słuchasz ze skupieniem tylko stoisz zażenowany nachylony nad tą komórką i udajesz że słuchasz, bo nie powiesz chłopakowi "ej pojebało cię takie numery wykręcać w towarzystwie"
Miałem takiego kolegę w ogólniaku - były W CHUJ niezręcznie jak wyskakiwał ze swoim umcy umcy.
Tak więc autorze posta: Podoba ci się utwór? cieszę się naprawdę! ale nie każ go kurwa słuchać innym. Puść go sobie na słuchawkach i nie wkurwiaj ludzi.
Chwalenie sie ulubionymi kawałkami przed ludzmi np wrzucając je na portale "o bo mi się podoba to posłuchajcie" to szczyt frajerstwa. To jak masz kolegę natręta i łosia który ci mówi "ej posłuchaj jaki fajny kawałek" i puszcza ci jakieś gówno którego i tak nie słuchasz ze skupieniem tylko stoisz zażenowany nachylony nad tą komórką i udajesz że słuchasz, bo nie powiesz chłopakowi "ej pojebało cię takie numery wykręcać w towarzystwie"
Miałem takiego kolegę w ogólniaku - były W CHUJ niezręcznie jak wyskakiwał ze swoim umcy umcy.
Tak więc autorze posta: Podoba ci się utwór? cieszę się naprawdę! ale nie każ go kurwa słuchać innym. Puść go sobie na słuchawkach i nie wkurwiaj ludzi.
Jebać medalika
Całkiem ciekawa nawijka, konkretnie ujęte realia. Podobny klimat jak w kawałku niżej, polecam przesłuchać. A jak ktoś ma pierdolić jak ktoś tam wyżej, że to pierdolenie bez sensnu to niech pierdolnie się w głowę, albo odpali sobie z napisami czy coś i spróbuje przemyśleć co chciał przekazać autor.
Zgadzam się z Czóbaka, jakbym chciał muzyki posłuchać to bym ku*wa winampa włączył. Ufff nie ma to jak hejt z rana.
"Utwór to jest Bohemian Rhapsody Queenów albo Kashmir Zeppelinów. To jest jakieś mierny wierszyk z jeszcze mierniejszym nawet jak na hip-hop podkładem."
Napisał "DuckDodgers"...
Po 1 to nie jest bohemian rhapsody po drugie przetłumaczę refren z tego utworu:
"Mamo, zabiłem człowieka
Przyłożyłem pistolet do jego głowy
Pociągnąłem za spust, teraz on nie żyje
Mamo, życie dopiero się zaczęło
Ale przepadłem i rzuciłem to wszystko w piach
Mamo, oou, nie chciałem żebyś płakała
Jeśli nie wrócę jutro o tej porze
Żyj dalej, żyj dalej, jakby nic nie miało znaczenia"
Ładnie zaśpiewane i tyle, a Ty jak nie lubisz rapsów to nie oceniaj bo się nie znasz.
Napisał "DuckDodgers"...
Po 1 to nie jest bohemian rhapsody po drugie przetłumaczę refren z tego utworu:
"Mamo, zabiłem człowieka
Przyłożyłem pistolet do jego głowy
Pociągnąłem za spust, teraz on nie żyje
Mamo, życie dopiero się zaczęło
Ale przepadłem i rzuciłem to wszystko w piach
Mamo, oou, nie chciałem żebyś płakała
Jeśli nie wrócę jutro o tej porze
Żyj dalej, żyj dalej, jakby nic nie miało znaczenia"
Ładnie zaśpiewane i tyle, a Ty jak nie lubisz rapsów to nie oceniaj bo się nie znasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów