18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
rodzyn93 2013-02-27, 2:26 13
monto napisał/a:

i żebyś kurwa wiedział, wchodzę na sadola oglądnąć porcję dobrych filmików z sieci, przeczytać poważne arytkuły, i "pośmiać" się z sucharów a nie kurwa oglądać jebane koty i innego tego typu skrzywienia, jakbym chciał to bym wszedł na jakiś żałosny kwejk czy inne dzidy, ale jestem na sadisticu kurwa jego mać. Nie mam też zamiaru skrollować w dół bo za jakiś czas tyle tego szitu tu wyląduje, że od "skrollowania w dół" palec mi odpadnie a jego foty wylądują na hardzie.

e ee Ty hejt, znając życie miałbyś takiego lemura czy miśka na chacie, srałbyś tęczą cały dzień, a tu wielki twardy kozak. ; ]

ps. Lemury są zajebiste !
Zgłoś
szoszana 2013-02-27, 2:51
Już miałam cię hejtować i nagle zobaczyłam tą śliczną sówkę glaskaną przez ciapatą browar!
Zgłoś
why 2013-02-27, 3:05
tak słodkie, że dostałem cukrzycy
Zgłoś
m................e 2013-02-27, 3:45 1
czekałem aż jakaś anakonda wpierdoli tego leniwca, a tu dupa.
Zgłoś
bravoteampolska 2013-02-27, 4:14
06:09 min haha
Jak te zabawkowe nakręcane żabki

monto napisał/a:

i żebyś kurwa wiedział, wchodzę na sadola oglądnąć porcję dobrych filmików z sieci, przeczytać poważne arytkuły, i "pośmiać" się z sucharów a nie kurwa oglądać jebane koty i innego tego typu skrzywienia, jakbym chciał to bym wszedł na jakiś żałosny kwejk czy inne dzidy, ale jestem na sadisticu kurwa jego mać. Nie mam też zamiaru skrollować w dół bo za jakiś czas tyle tego szitu tu wyląduje, że od "skrollowania w dół" palec mi odpadnie a jego foty wylądują na hardzie.

Nie bądź kurwa śmieszny .
99% wstawek znajdujących się na sadolu , to rzeczy typowo zerznięte z kwejka i z jebzdzidy.pl , tylko że tam pojawiają się dzien bądź dwa wcześniej niż na sadolu .
Nie wierzysz to sprawdź , przeglądnij te dwa portale , a później wejdź na sadistic.pl
Równie dobrze większość userów mogłaby wstawiać same linki
Zgłoś
sebeks 2013-02-27, 8:35
chyba pomyliłem strony

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
v................r 2013-02-27, 9:27
sadola ratują baby z kutasami
Cornys napisał/a:

Czasem wydaje mi się że na dzidzie są lepsze posty aniżeli tutaj. Sadola ratuje jedynie hard.

[/u]

myślałem ze może ten kot zje ptaszka... ale to już totalna porażka
Zgłoś
damian11500 2013-02-27, 9:27 3
I jak tutaj się nie wzruszyć ? Gdy widzę takie słodkie zwierzątka to aż płakać się chce że na tym świecie są ludzie , którzy nie potrafią docenić tego piękna jakie one nam wręczają. Człowiek jest okropny...Mówię tutaj o ludziach , którzy zostawią niechcciane zwierzęta gdzieś na ulicach albo przywiązują je w lasach do drzew. Gdybym spotkał takiego człowieka to ja bym go potraktował tak jak on traktuje niewinne stworzenia. Chuj w dupe takim ludziom...
Zgłoś
maniunio 2013-02-27, 9:36 3
Nie wiedziałem, że sowy są takie zajebiste
Zgłoś
kosmaty69 2013-02-27, 9:51 1
Dlatego kocham zwierzęta bardziej od ludzi. Sad But True
Zgłoś
koilek 2013-02-27, 11:23
2:30 jaki trening
Zgłoś
ddobry10 2013-02-27, 11:25
sowa najlepsza

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
misiekzmarsa 2013-02-27, 14:22
Pojechałeś po bandzie stary.
Zgłoś
dejmen3 2013-02-27, 20:06
Za zwierzaczki leci piwko
Zgłoś
monto 2013-02-28, 4:28
rodzyn93 napisał/a:

e ee Ty hejt, znając życie miałbyś takiego lemura czy miśka na chacie, srałbyś tęczą cały dzień, a tu wielki twardy kozak. ; ]

ps. Lemury są zajebiste !

i masz 100% racje tak właśnie by było, ale nie wchodzę na sadistic żeby kurwa lemury oglądać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów