i żebyś kurwa wiedział, wchodzę na sadola oglądnąć porcję dobrych filmików z sieci, przeczytać poważne arytkuły, i "pośmiać" się z sucharów a nie kurwa oglądać jebane koty i innego tego typu skrzywienia, jakbym chciał to bym wszedł na jakiś żałosny kwejk czy inne dzidy, ale jestem na sadisticu kurwa jego mać. Nie mam też zamiaru skrollować w dół bo za jakiś czas tyle tego szitu tu wyląduje, że od "skrollowania w dół" palec mi odpadnie a jego foty wylądują na hardzie.
e ee Ty hejt, znając życie miałbyś takiego lemura czy miśka na chacie, srałbyś tęczą cały dzień, a tu wielki twardy kozak. ; ]
ps. Lemury są zajebiste !
Jak te zabawkowe nakręcane żabki
i żebyś kurwa wiedział, wchodzę na sadola oglądnąć porcję dobrych filmików z sieci, przeczytać poważne arytkuły, i "pośmiać" się z sucharów a nie kurwa oglądać jebane koty i innego tego typu skrzywienia, jakbym chciał to bym wszedł na jakiś żałosny kwejk czy inne dzidy, ale jestem na sadisticu kurwa jego mać. Nie mam też zamiaru skrollować w dół bo za jakiś czas tyle tego szitu tu wyląduje, że od "skrollowania w dół" palec mi odpadnie a jego foty wylądują na hardzie.
Nie bądź kurwa śmieszny .
99% wstawek znajdujących się na sadolu , to rzeczy typowo zerznięte z kwejka i z jebzdzidy.pl , tylko że tam pojawiają się dzien bądź dwa wcześniej niż na sadolu .
Nie wierzysz to sprawdź , przeglądnij te dwa portale , a później wejdź na sadistic.pl
Równie dobrze większość userów mogłaby wstawiać same linki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów