📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeste experte, to jest Justine Joli
Dobry koleś z dystansem do siebie, co mógł zrobić, żeby ośmieszyć ten teledysk? Polizać psa po jajkach?! Można było to sparodiować tylko swoją osobą, bo nic głupszego od lizania młota chyba nie da się wydumać. I ten pozytywny wariat wyśmiał i video i artystkę, a przy okazji dał innym powód do śmiechu - więcej takich ludzi w tym smutnym szarym świecie!
to niszczy SSystem hehe
Admix napisał/a:
Ten koleś to musi mieć jaja żeby takie coś odjebać i na neta wrzucić. Piwko !
Jaja ? Żeby nagrywać i wrzucać na neta jak się robi z siebie idiote ;] To ja chyba inaczej rozumiem pojęcie "mieć jaja" Chyba jestem dziwny. Widocznie komuś imponuje typ w gaciach parodiujący kogoś tam. Dla mnie ani śmieszne, ani złe. Nijakie;]
A pierdolicie trzej powyżej, umrzyjcie w swojej pseudointeligentnej nudzie. Koleś ma dystans do siebie i potrafi rozbawić ludzi, co zresztą widać z przeciwnej strony.
co ta miley ma taki biały ten jęzor
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów