📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Filmik debilny i 2m kutas w dupę takim kretynom aaaaale... Wiecie jak morda uśmiała mi się jak wyobraziłem sobie te głodujące dzieci w Afryce One tam głodują a w Hameryce jakiś rozpuszczony gówniarz marnuje żarcie, które wystarczyło by średniej afrykańskiej wiosce na miesiąc
Bóg tak chce!
Bóg tak chce!
Jak mnie wkurwia, jak ludzie się nie znają i piszą głupoty ;/
po 1 to jest Maxmoefoe z Australii
po 2 to jest jego drugi filmik takiego typu, w pierwszym wypił chyba 3 litry mleka
po 3 może i robi to dla kasy, może nie. Jeśli tak to widocznie mu się to opłaca ;]
Pozdrawiam : )
po 1 to jest Maxmoefoe z Australii
po 2 to jest jego drugi filmik takiego typu, w pierwszym wypił chyba 3 litry mleka
po 3 może i robi to dla kasy, może nie. Jeśli tak to widocznie mu się to opłaca ;]
Pozdrawiam : )
Kurwa jak ja nienawidzę marnowania jedzenia
Afryke tymi jajkami wyżywiłby przez rok!!
@K-Paxian zjebałeś tekst, bo jak już to "bardziej pedaleskie"
Wyglada jak z facialabuse.com.....
daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Myślę że w przypadku takiej cioty powinni rzucać cegłami i pustakami kurwa jego mać.
ps. pragnę nadmienić, że moja powyższa wypowiedz nie ma na celu obrażania ani nawoływania do nienawiści wobec homosiów.
ps. pragnę nadmienić, że moja powyższa wypowiedz nie ma na celu obrażania ani nawoływania do nienawiści wobec homosiów.
@K-Paxian czyli ty jesteś bardziej pedalski zgodnie z tym co napisałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów