Radomsko. Park świętojański.
Radomsko. Park świętojański.
PiS to lewica nie lewactwo. Lewactwo to skrajna lewica - zwyczajne pojeby. PiSu nie podnieca seks, walenie konia i przebieranie się. Za PiSu też jakoś nie było tylu incydentów co teraz od czasu koalicji 13. grudnia.
Lewica nie trzyma z Kościołem, Republikanami w USA, nie broni granicy przed ciapatymi.
Pomyliłeś definicje kolego
Lewica nie trzyma z Kościołem, Republikanami w USA, nie broni granicy przed ciapatymi.
Pomyliłeś definicje kolego
PiS jest partią socjalistyczną, lub jak to media preferują - socjaldemokratyczną. To oni przecież byli autorami programów 500+. To że są w umiarkowany sposób konserwatywni, bo utrzymują status quo w kwestiach światopoglądowych i religijnych, nie czyni z nich prawicy. Partią prawicową jest Konfederacja - oni są kościółkowi i antysocjalni, chociaż mają też lekkie ciągoty do narodowego socjalizmu.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.PiS jest partią socjalistyczną, lub jak to media preferują - socjaldemokratyczną. To oni przecież byli autorami programów 500+. To że są w umiarkowany sposób konserwatywni, bo utrzymują status quo w kwestiach światopoglądowych i religijnych, nie czyni z nich prawicy. Partią prawicową jest Konfederacja - oni są kościółkowi i antysocjalni, chociaż mają też lekkie ciągoty do narodowego socjalizmu.
No nie.
Wspieranie biednych i słabszych poprzez rozdawanie pieniędzy bierze się z dwóch idei.
Socjalizm tak jak piszesz oraz idea dobra wspólnego związana z Kościołem.
Nie ma cech socjalizmu w Pis, a media należy mocno weryfikować.
Konfederacja jest prawicowa z punktu Liberalizmu ale prawica to szersza definicja.
Obie partie są prawicowe ale na innym gruncie.
No nie.
Wspieranie biednych i słabszych poprzez rozdawanie pieniędzy bierze się z dwóch idei.
Socjalizm tak jak piszesz oraz idea dobra wspólnego związana z Kościołem.
Nie ma cech socjalizmu w Pis, a media należy mocno weryfikować.
Konfederacja jest prawicowa z punktu Liberalizmu ale prawica to szersza definicja.
Obie partie są prawicowe ale na innym gruncie.
To może centrum?
Albo albo, że tak powiem.
Pewnie w Polsce najblizej centrum teraz jest PO, ale mocno skręca w ostatnich latach w lewo.
Ruchy ludowe są mocniej centrowe, ale obecnie ich w Polsce nie ma, bo PSL to bardziej wywodzi się ZSL z czasów PRL niż PSL przedwojennego.
Oj już się nie zesraj ze strachu, mało to było filmików jak jacyś biali sobie walą konia w miejscach publicznych.
Widać, że chętnie byś posmakował czarnego kefiru skoro tak entuzjastycznie podchodzisz do sprawy
Stara wie, że się trzepiesz do Kunta Kinte?
Ooo są pierwsze zjeby 🙂 koleś sobie wali konia a Ci z argumentami o lewactwie 🙂. piliście nie piszcie.
Przecież publiczne walenie konia, jak to ujmujesz (ja bym to podciągnął pod ogólny ekshibicjonizm połączony z onanizmem) to właśnie domena ogólnie pojętego lewactwa. Logika jak najbardziej poprawna. Pomijam już fakt, że to lewactwo herclisiowało do inżynierów od publicznej masturbacji i defekacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów