📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z mojej strony piwko do tej pani że zdjęcia za klapki.
Czy to nowy model KUBOTA?????
Czy to nowy model KUBOTA?????
Vampire300 napisał/a:
Jeśli mnie oczy nie mylą to blacha chyba zaczyna się na S, czyżby nasi zakochani byli ze ślunska?
Sosnowiec nigdy nie należał do Śląska i "należeć" nie będzie, doczepili go nam na przylepca, niestety :/
Mnie najbardziej rozpierdala obuwie tej ... chuj wie, jak to nazwać dziewczyny/kobiety/chuj wie...
Bryka spoko ale na garaż to już kurwa nie starczyło mamony
Kurwa dauny . Dno
Ciekawe czy to jest prawdziwa "eMka" czy tylko podmieniona "nerka" z ali za 20 ziko
stroona napisał/a:
Sosnowiec nigdy nie należał do Śląska i "należeć" nie będzie, doczepili go nam na przylepca, niestety :/
Sosnowiec ma w dupie hanysów, poniemieckich węglokopów...
To muszą być Ukraińcy
Na fejsiku ma wpisane "wypożyczalnia samochodów Będzin" To już wicie czy to jego
Na fejsiku ma wpisane "wypożyczalnia samochodów Będzin" To już wicie czy to jego
zaszh napisał/a:
Ciekawe czy to jest prawdziwa "eMka" czy tylko podmieniona "nerka" z ali za 20 ziko
ta w dieslu
dennissliwa napisał/a:
Byłem przekonany że to Rosja a ty Polskie blachy. Upadamy......
W Polsce nie mieszkam już od dawna ale takiego trendu wzrostowego w Januszowaniu jeszcze nie widziałem. Zaczęło się od 2015 gdzie społeczeństwu puściły hamulce z powodu uchodźców.
W sumie ludzie mieli rację ale wybrali sobie władzę, która to wykorzystała i zaczęła podsycać Januszostwo Polaków żeby tylko zagarnąć więcej tortu - i to się udało.
Albo ostrożnie idzie się do przodu, w stronę cywilizacji, wolności, przedsiębiorczości albo po pijaku upada sie szybko w stronę ludu postsowieckiego, zniewolonego przez nowe przepisy, ogłupionego przez propagandę.
Dlaczego obok pierścionka leżą dwa noże? Jakiś zwyczaj?
@Koan2109, bo jak będzie chciała od niego odejść, to upierdoli jej palec razem z pierścionkiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów