📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
100 lat im życzę
Ważne że są szczęśliwi btw dom zostanie , paszport ze stałym pobytem też , konkretne autko w garażu już stoi , łatwo prosto i przyjemnie się żyje a Ty możesz zapindalać na 1,5 etatu w korpo lub z ceglami na budowie koniec końców nowy ład i nowe podatki + najniższa inflacja na swiecie trwale ostudzą twoje zapędy i ambicje i kto tu jest cwan
Gość liczy że ona niedługo kipnie, a jemu zostanie chatka i reszta majątku.
Ciekawe co na to wszystko Wasze Matki Babki i Pra-Babki piękno trzeba umieć odnaleźć w każdym wieku betony
Troche kurwa godności, żeby tak z czarnuchem się ruchać....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów