jest ślepa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przypomnialo mi sie staropolskie przyslowie:
"Once you go black, you never come back"
"Once you go black, you never come back"
saia w sumie pasuje wszystko, w calosci jest idiotyczna ;]
Nie wiem czemu, ale poprawiło mi humor.
Mam dosyć tej destrukcji świata i ciągłej nienawiści...
Mam dosyć tej destrukcji świata i ciągłej nienawiści...
Antifa jest w okolicy! Chroń swojego psa!
Antifa jest to organizacja która marzy by z cywilizacji Europejskiej zrobić zoo czyli sprowadzić czarnuchów <-- blee, zalegalizować pedalstwo, i dążyć do anarchii czyli rozpadnięcia narodu. A tak po za tym to są pachołki siedzące przed kompem, którzy boja się nawet wystawić łeb za okno by cegłówką nie dostać. Mi zawsze się kojarzyli z padałkami i zoofilami
Antifa jest to organizacja która marzy by z cywilizacji Europejskiej zrobić zoo czyli sprowadzić czarnuchów <-- blee, zalegalizować pedalstwo, i dążyć do anarchii czyli rozpadnięcia narodu. A tak po za tym to są pachołki siedzące przed kompem, którzy boja się nawet wystawić łeb za okno by cegłówką nie dostać. Mi zawsze się kojarzyli z padałkami i zoofilami
xyz893 napisał/a:
mało Ci ostrzeżeń ? swoje idiotyczne rasistowskie ścierwo wylewaj na innych forachAntifa jest w okolicy! Chroń swojego psa!
po prostu brak mi słów co do antify
z tym, że kilka dni temu zespół pagan/folk metalowy z Ukrainy KRODA który miał mieć koncert,został pobity przez Warszawską antifę.(i tak wiele osób ma to w dupie, ale jako że uwielbiam takie granie - nie mam hehe )
z tym, że kilka dni temu zespół pagan/folk metalowy z Ukrainy KRODA który miał mieć koncert,został pobity przez Warszawską antifę.(i tak wiele osób ma to w dupie, ale jako że uwielbiam takie granie - nie mam hehe )
Jak rzecze Pawlak, prawdziwych skinów co raz to mniej. Jeno niedobitki się ostały... Co do antify...
Kolejna moda ludzi kochających świat pełen dobra, miłości etc. Ludzi, którzy opatuleni arafatkami, z dredami na głowie, nie do końca zdają sobie sprawę, co sobą reprezentują. Ludzi odważnych, którzy w liczbie dwóch tysięcy rzucają się na czterdzieści osób. Oczywiście prawą dłonią pokazują wtedy pacyfkę, a lewą rzucają cegłą prosto w dziąsła.
I tak źle i tak nie dobrze. Zarówno obecni "skini, naziole" (czyt. dresiki z dwupiętrowego bloku) i te śmieszne miłujące pokój undergroundy są, bynajmniej dla mnie, tym samym nic niewartym shitem.
Miłośniku antify - odpowiedz sobie na jedno zajebiście ważne pytanie. Dlaczego doskonale się bawisz na tym portalu, wśród mnóstwa zdjęć kpiących z murzynów, żydów, etc?
Kolejna moda ludzi kochających świat pełen dobra, miłości etc. Ludzi, którzy opatuleni arafatkami, z dredami na głowie, nie do końca zdają sobie sprawę, co sobą reprezentują. Ludzi odważnych, którzy w liczbie dwóch tysięcy rzucają się na czterdzieści osób. Oczywiście prawą dłonią pokazują wtedy pacyfkę, a lewą rzucają cegłą prosto w dziąsła.
I tak źle i tak nie dobrze. Zarówno obecni "skini, naziole" (czyt. dresiki z dwupiętrowego bloku) i te śmieszne miłujące pokój undergroundy są, bynajmniej dla mnie, tym samym nic niewartym shitem.
Miłośniku antify - odpowiedz sobie na jedno zajebiście ważne pytanie. Dlaczego doskonale się bawisz na tym portalu, wśród mnóstwa zdjęć kpiących z murzynów, żydów, etc?
Weźcie soboie poczytajcie o korzeniach snkinów. wywodzą sięod jamajskich czarnych. Muzyką ich jest skinhaed regge i SKA póxniej punk rock. Dowiedzcie sięco to nazi skins i SHARP i antifa. Oglądniijcie Skinhaed Attitude będzie jasne.
C18 albo B&H to zjeby jebać ich rasizm i komunizm i pedalstwo i jude lol
pijany ja
C18 albo B&H to zjeby jebać ich rasizm i komunizm i pedalstwo i jude lol
pijany ja
silesiaster napisał/a:
jest ślepa
Obrazek
I love you
youtube.com/watch?v=sO_KILnJdHw&feature=fvst
ale czy głucha?
Saia napisał/a:
dresy , przynajmniej te prawdziwe są przeciwko rasizmowi
hahaha a to dobre prawdziwe dresy nie ma czegos takiego bo dresy nie maja zadnych wlasciwosci jako subkultura poza noszeniem dresu wiec nie pierdol glupot. jest to jedyny taki przypadek w calej "subkulturologii"
jesli wogole mozna ich nazwac subkultura.
Ruhu napisał/a:
widzę, że kolega podpina narodowy socjalizm pod komunizm... no no... ciekawe!C18 albo B&H to zjeby jebać ich rasizm i komunizm i pedalstwo
14 / 88 !
Dreski te prawdziwe to ludzie którzy chcą walczyć o jakieś lepsza życie lecz jedyny im znany sposób i ogarnięty przez nich to krojenie komór nie są nimi z wyboru
Antifa to w większości internetowi napinacze którzy w życiu skina nie widzieli
dużo gadają ale na tym się kończą
gdyby wprowadzono tą ich anarchie oni z hasłami "Każdy człowiek jest dobry "
napotkali się na grupę ludzi z kałachami którzy ich przerobią na mielonkę tylko po to aby zajebać im 5 zł
Antifa to w większości internetowi napinacze którzy w życiu skina nie widzieli
dużo gadają ale na tym się kończą
gdyby wprowadzono tą ich anarchie oni z hasłami "Każdy człowiek jest dobry "
napotkali się na grupę ludzi z kałachami którzy ich przerobią na mielonkę tylko po to aby zajebać im 5 zł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów