📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
słyszałem o tym wywiadzie. Podobno tvp zapytała ekspertów (czyt. zapłaciła za bezwartościową opinię znajomym i rodzinie) czy jest to możliwe żeby pod koniec listopa ktoś 6 dni płynął w tak zimnej wodzie.My lejemy z "reportażu" a jakieś pazerne sukinsyny wpadły na to jak hajs na tym zarobić. Kto tu głupszy?
Ewidentnie się zakochała. Widać to. Miłość, tego nie zrozumiesz. Mahoń przyciąga baby.
Kurwa jakby nie ta tama we Włocławku to by do Szwecji dopłyną. Skarżył się jeszcze że wędkarze w niego kamieniami rzucali jak się w żyłki zaplatał i jakiś typ na jeziorze Zegrzynskim chciał go skuteram trafić.
Gdyby się znali to Apetor by żył do dzisiaj. 6 dni płynął. Nie jestem pewien na sówke, ale chyba pod prąd.
Białorusini wepchnęli migranta do rzeki. Po 6 dniach dopłynął do Polski.
Pytanie: w którym kraju Białorusini wepchnęli migranta do wody. Można się pomylić o 3 państwa...
Pytanie: w którym kraju Białorusini wepchnęli migranta do wody. Można się pomylić o 3 państwa...
Kurde26 napisał/a:
Gdyby się znali to Apetor by żył do dzisiaj. 6 dni płynął. Nie jestem pewien na sówke, ale chyba pod prąd.
Ty chuju sprawdziłem, Apetor żyje co ludzi w chuja robisz ^^
ona już tak odpłynęła, że chyba majaczy
myślę jednak że dla takich szkoda ryzykować,
niech tonie
myślę jednak że dla takich szkoda ryzykować,
niech tonie
Kurde26 napisał/a:
Szkurwa, kilka dni temu mi akurat wyskoczyl filmik "I'm 57, I'm alive"... I kurwa feler.
Spar1988 napisał/a:
Ty chuju sprawdziłem, Apetor żyje co ludzi w chuja robisz ^^
Nie żyje niestety.
wp.pl/?s=https%3A%2F%2Fwww.dobreprogramy.pl%2Fapetor-nie-zyje-legenda-...
W tej opowieści najlepsze jest to że tam nie ma rzeki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów