📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ratują ją przed egzekucją za obnażanie.
A sędzia zamiast podbiec i podjąć jakieś decyzje, to stanął z rozkminą typu "ja pierdolę, co ja tu robię..."
shoe5maker napisał/a:
Ratują ją przed egzekucją za obnażanie.
No nie wiem zobaczyłem tam kawałek włosa. Trzeba ukamienować.
Jebie mnie to, niech się dzieje co chce, ten świat jest tak skurwiony, że w sumie jeden pies, co za ideologia/religia/ki pies, będzie ludzką rasę jebał, byle mocno i do zajebania. Tfu.
Cerowala na szybko gacie
Nie wiem co jest bardziej pedalskie. Kiedy facet widzi pierwszy raz coś takiego, czy kiedy pisze ze piłka nożna jest pedalstwem. Domyślam się że ojciec zawsze robił ci zapas mydła na wieczór. Ale po co nieświadomie chwalić się tym innym?
Kiedy jakaś cywilizacja została w średniowieczu, ale ktoś każe ci ją tolerować...
Pedalstwem jest ustalanie reguł gry, a potem robienie wyjątków, bo ktoś w coś tam sobie wierzy! Sport to nie jest miejsce na takie rzeczy! Może jeszcze stroje ludowe pozwolą im tam pozakładać z poszanowania do mniejszości etnicznych! Właśnie dlatego piłka nożna jest pedalstwem! Tylko cioty na podwórku zmieniały zasady gry, kiedy inni nie mieli z nimi problemów! Rywalizacja w sporcie ma być wyrównana i skoro obowiązuje zakaz nakryć głowy, to tak ma być. Jak chce suka pograć profesjonalnie w nogę, to proszę sobie wybrać, co woli- pasję i dobrą zabawę, czy strach przed bajkami z książki.
Jak mnie wkurwia ta jebana tolerancja!
Kurwa tylko od nas się jej wymaga!
Jak mnie wkurwia ta jebana tolerancja!
Kurwa tylko od nas się jej wymaga!
Czekam i czekam na to "allahu akbar" i booom,a tu jednak nie to
Albo ją zasłoniły by ochronić przed snajperem
Albo ją zasłoniły by ochronić przed snajperem
Co tam się odallahłowało się?
poligon6 napisał/a:
Piułka nozna w wykonaniu mężczyzn to najbardziej pedalski sport. Nie dość że pełno tam pozerów to przeżarty korupcja, nepotyzmem. Jak mozna takie gówno ogladać i nie czuć obrzydzenia. To już wiecej sensu ma wresling.
Ej tej, a czym ty się interesujesz na codzien? Co ciebie kręci, podziel się z nami tą tajemnicą nieboszczyku
Jedno mnie zastanawia, dlaczego to pedalstwo jest finansowane z podatków między innymi?
Ja pierdole co za ameby. Szmata na głowie ważniejsza niż posiadanie piłki w środku meczu...
Jak można dać sobie tak wyprać mózgi?!
Jak można dać sobie tak wyprać mózgi?!
Cristiano ronaldo przewraca się jak mu skarpetka się zsunie, wszystko zostaje w klimacie. Za jakiś czas wprowadzą kartki za celowe ściągnięcie kapturka. Wyobraźcie sobie, że zawodnik chce przerwy dla drużyny, odpocząć czy coś, to ściąga jebanej kozie ten worek ze łba i ta będzie zakładać go pół dnia.
Wstyd, że kiedyś trenowałem tą paraolimpiadę. Tak, nie wyszło mi i chuj, nie żałuję.
Wstyd, że kiedyś trenowałem tą paraolimpiadę. Tak, nie wyszło mi i chuj, nie żałuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów