18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS6 2019-12-23, 23:29 1
I to jest kurwa respect...
Zgłoś
shoe5maker 2019-12-23, 23:38 1
Ratują ją przed egzekucją za obnażanie.
Zgłoś
freaky 2019-12-23, 23:41 2
A sędzia zamiast podbiec i podjąć jakieś decyzje, to stanął z rozkminą typu "ja pierdolę, co ja tu robię..."
Zgłoś
polakwrocek 2019-12-24, 0:34 2
shoe5maker napisał/a:

Ratują ją przed egzekucją za obnażanie.

No nie wiem zobaczyłem tam kawałek włosa. Trzeba ukamienować.
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-12-24, 0:40 2
Jebie mnie to, niech się dzieje co chce, ten świat jest tak skurwiony, że w sumie jeden pies, co za ideologia/religia/ki pies, będzie ludzką rasę jebał, byle mocno i do zajebania. Tfu.
Zgłoś
sweden0909 2019-12-24, 1:20
Cerowala na szybko gacie
Zgłoś
Human 2019-12-24, 1:31
Nie wiem co jest bardziej pedalskie. Kiedy facet widzi pierwszy raz coś takiego, czy kiedy pisze ze piłka nożna jest pedalstwem. Domyślam się że ojciec zawsze robił ci zapas mydła na wieczór. Ale po co nieświadomie chwalić się tym innym?
Zgłoś
Cryo 2019-12-24, 1:52 4
Kiedy jakaś cywilizacja została w średniowieczu, ale ktoś każe ci ją tolerować...
Zgłoś
Andrzejas 2019-12-24, 2:55 6
Pedalstwem jest ustalanie reguł gry, a potem robienie wyjątków, bo ktoś w coś tam sobie wierzy! Sport to nie jest miejsce na takie rzeczy! Może jeszcze stroje ludowe pozwolą im tam pozakładać z poszanowania do mniejszości etnicznych! Właśnie dlatego piłka nożna jest pedalstwem! Tylko cioty na podwórku zmieniały zasady gry, kiedy inni nie mieli z nimi problemów! Rywalizacja w sporcie ma być wyrównana i skoro obowiązuje zakaz nakryć głowy, to tak ma być. Jak chce suka pograć profesjonalnie w nogę, to proszę sobie wybrać, co woli- pasję i dobrą zabawę, czy strach przed bajkami z książki.
Jak mnie wkurwia ta jebana tolerancja!
Kurwa tylko od nas się jej wymaga!
Zgłoś
JebaćLudzi 2019-12-24, 3:24 2
Czekam i czekam na to "allahu akbar" i booom,a tu jednak nie to

Albo ją zasłoniły by ochronić przed snajperem
Zgłoś
mikolab1891 2019-12-24, 6:03
Co tam się odallahłowało się?
Zgłoś
V8ROG 2019-12-24, 6:53
poligon6 napisał/a:

Piułka nozna w wykonaniu mężczyzn to najbardziej pedalski sport. Nie dość że pełno tam pozerów to przeżarty korupcja, nepotyzmem. Jak mozna takie gówno ogladać i nie czuć obrzydzenia. To już wiecej sensu ma wresling.

Ej tej, a czym ty się interesujesz na codzien? Co ciebie kręci, podziel się z nami tą tajemnicą nieboszczyku
Zgłoś
kamillo16 2019-12-24, 7:53
Jedno mnie zastanawia, dlaczego to pedalstwo jest finansowane z podatków między innymi?
Zgłoś
fieryangel 2019-12-24, 9:56
Ja pierdole co za ameby. Szmata na głowie ważniejsza niż posiadanie piłki w środku meczu...
Jak można dać sobie tak wyprać mózgi?!
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-24, 11:47
Cristiano ronaldo przewraca się jak mu skarpetka się zsunie, wszystko zostaje w klimacie. Za jakiś czas wprowadzą kartki za celowe ściągnięcie kapturka. Wyobraźcie sobie, że zawodnik chce przerwy dla drużyny, odpocząć czy coś, to ściąga jebanej kozie ten worek ze łba i ta będzie zakładać go pół dnia.

Wstyd, że kiedyś trenowałem tą paraolimpiadę. Tak, nie wyszło mi i chuj, nie żałuję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem