📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś tu się chce rozwieść, widzę.
Jeszcze mu się kasa rodziców nie skończyła, dlatego jest taka cierpliwa.
Nie no spoko, raz, drugi, trzeci może być nawet śmiesznie...
Ale jakby mnie mój tak wku*wiał to raz: pistolecik leci w drzazgi, dwa: filmik zostaje usunięty z telefonu, trzy: obalam go na ziemię i leżę na nim tak długo aż zacznie błagać o tlen i przebaczenie >:3 (gabaryty zobowiązują haha)
Ale jakby mnie mój tak wku*wiał to raz: pistolecik leci w drzazgi, dwa: filmik zostaje usunięty z telefonu, trzy: obalam go na ziemię i leżę na nim tak długo aż zacznie błagać o tlen i przebaczenie >:3 (gabaryty zobowiązują haha)
Monek-Pokemonek napisał/a:
Nie no spoko, raz, drugi, trzeci może być nawet śmiesznie...
Nie zdziw się jak twój facet wyciągnie harpun.
Hoodini napisał/a:
~PowerboBass zajżyj do slownika gejozo bez wyobraźni
O chuj i już nie wiem, czy powarznie każesz mi "zajżeć", czy trollujesz. Zgłupieć można z wariatami.
po mimice żony stwierdzam, że jeszcze raz do niej strzeli to pozwoli aby horda dzikich murzynów nagwintowała jej każdy otwór i na końcu zrobiła jej takie bukkake, że będzie wyglądać jak lukrowane ciasto
W kota z 15 cm nie trafił, a w żonę nakurwia z gatlinga z pół metra Pokazał kto zajmuje które miejsce w hierarchii domowników
CanesPL napisał/a:
Do żony - rozumiem. Jak zechce, to się obroni. Ale za strzelanie do śpiącego kota należy się wpierdol.
Chyba medal, koty to kurwy
CanesPL napisał/a:
Do żony - rozumiem. Jak zechce, to się obroni. Ale za strzelanie do śpiącego kota należy się wpierdol.
Za strzelanie do kota należy się medal...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów