📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary Gazu by Ci braklo:D
po Gdansku w lasach (nowy port) pamietam, skurwysyny biegaly i jeszcze po sladach lap zartobliwie dojebalem, a Wy co tygrysy w lasach trzymacie?? kolo mnie uswiadomil, ze to tylko bezpanskie, wyglodniale watahy psiakow biegaja sobie po nocy ;/ tutaj widac, ze psy zadbane, zabezpieczaja "swoj" teren i byle kolarzysta nie bedzie spokojnie przejezdzal, a w Gdansku moglo by sie skonczyc to troszke inaczej
nie kumam o co wam chodzi?! przecież machaja ogonami tylko chcialy sie pobawić
Kretyn zamiast przyśpieszyć, to zatrzymuje się. Na co on liczył, że się chcą z nim bawić?
Język to grecki, a widzę owczarki środkowoazjatyckie i chyba jeden to mastiff tybetański.
Cytat:
Kretyn zamiast przyśpieszyć, to zatrzymuje się. Na co on liczył, że się chcą z nim bawić?
Mial czym przyspieszc... rowerem kurwa?
pauauek napisał/a:
Sam jesteś kretyn, przyspieszając właczyłby psom instynkt pogoni i mogłoby nie być już tak miło...
Ale może Ty przy takich pieskach zaczniesz pokazowo spierdalać na rowerze, tylko koniecznie to nagraj!
Wystarczyłoby, żeby właściciel dostał rok w zawieszeniu i wartość ichniejszej średniej krajowej grzywny, a pamiętałby, że psy się trzyma na smyczy/kojcu/łańcuchu/za płotem.
Chyba, że facet skracał sobie drogę przez prywatne tereny - to już jego problem.
Chyba, że facet skracał sobie drogę przez prywatne tereny - to już jego problem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów