A słyszałeś kiedyś o nietykalności cielesnej albo godności osobistej? Jak ktoś sobie nie życzy by go dotykać to go nie dotykaj i koniec. Co to ma być żeby jakaś obca osoba podchodziła i dotykała bez pozwolenia? Może ty lubisz jak cię obcy macają bez twojej zgody ale wyobraź sobie, że innym to się może nie podobać. Sam nie znoszę dotyku i unikam go jak ognia.
Człowieku z czego robisz taką aferę? Sam nie przepadam za taką gówniarzerią i zachowaniem, ale kurwa ja tam nic strasznego nie widziałem w tym filmie. Rozumiem, gdyby jakieś dziecko rzucało w "biednego" mima pomidorami, ale o zwykły dotyk robić taką sprawę. Tym bardziej, że wybierając taką "pracę" chyba wiedział na co się pisze.
A jak tak nie lubisz dotyku ludzi to najlepiej zamknij się w szafie i z niej nie wychodź. Zrobisz normalnym ludziom przysługę.
Trzeba szanować każdą uczciwą pracę drugiego człowieka.
Spoko, ale ten koleś nie jest niczym więcej niż zwykłą "atrakcją" turystyczną.
Twoja stara z psem się puszcza za to zdanie!
Tym bardziej, że wybierając taką "pracę" chyba wiedział na co się pisze.
Jego zajęcie nie polega tym by dawał się dotykać bez pozwolenia. Koleś jest artystą, daje "pokaz" i należy mu zapłacić za gapienie się na niego, a nie mu kostium macać.
A jak tak nie lubisz dotyku ludzi to najlepiej zamknij się w szafie i z niej nie wychodź. Zrobisz normalnym ludziom przysługę.
Mówię ludziom, że nie lubię dotyku i jest spoko- nie ma afery, nie ma gadania, że jestem nienormalny, jest za to zastosowanie się do prośby by mnie nie dotykać specjalnie. Także z rady twojej nie skorzystam.
@Myszka696
Taki mim jak go nazwałeś ma zabawiać turystów i powinien się liczyć z tym,że ciekawość dziecka jest na tyle silna,że najpierw coś zrobi a potem się zastanowi.
No właśnie się liczy. I reaguje odpowiednio na chamstwo- nie jest bierną cipą, to chyba dobrze.
To są jednak tylko dzieci.
Co z tego, że dzieci? Mam kilkuletnich kuzynów i przez myśl im by nie przeszło by obcemu człowiekowi w pracy przeszkadzać szturchając go palcem i jeszcze rżeć jak głupi do sera, gdy koleś uwagę zwraca.
To nie jest tak, że dzieciom wszystko wolno i trzeba to usprawiedliwiać wiekiem. Jedne dzieciaki są ogarnięte i mają trochę rozumu w głowach, a inne są zwyczajnie tępe i wyrastają na odpadki społeczne. Dziewczyna z filmu jest przedstawicielem tych tępych.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ja pier.......
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Nietykalność sralność. Gościu jest mimem i oburza go dotknięcie palcem w miejscu publicznym. Ja bym mu kurwa sprzedał parę klapsów to by nauczył się rozróżniać między naruszeniem nietykalności osobistej, a ciekawością dziecka.
stary a głupi no
bezstresowe wychowanie kurwa jego mać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów