📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
ten w srodku to Michael Jordan
kustoszpan napisał/a:
No, ciekawe jak to zrobili. James Hetfield z lewej i Cliff Burton który nie żyje) z prawej.
Nie, nie masz racji.
No, porównaj sobie te obie mordy...
ta a ja tam w tle murzyna wypatruje
Metallica i Slayer to najlepsze zespoły świata !
.
.
.
.
.
.
He he, żartuje, oba te zespoły to dwa najgorsze ścierwa których słuchają gimbusy.
.
.
.
.
.
.
He he, żartuje, oba te zespoły to dwa najgorsze ścierwa których słuchają gimbusy.
Tak "genialne", że zaraz wynajdzie lekarstwo na raka ud.
Długo jeszcze będziecie się jarać tym Slashem? :/
Długo jeszcze będziecie się jarać tym Slashem? :/
@adiemus36
chyba jeszcze w gimbazie nie byłeś, cóż, wszystko przed Tobą
chyba jeszcze w gimbazie nie byłeś, cóż, wszystko przed Tobą
hahaha, kocham patrzeć gdy fani metallici i innych gównianych zespołów się spinają <3 i ja ciągle nie potrafię zrozumieć dzieci ( i nie tylko dzieci ) którzy uważają, że meta, slayer, nirvana, guns'n'rołses sa najlepsze ( przecież jest tyle fajnych nowych zespołów ( no, ale nie - słucham starej muzyki więc jestem glamur
Wszyscy zamiknijcie pizdy i wypierdalać bo nie chce sie czytać tego wszystkiego. Jedni kretyni wrzucają drugim i na odwrót.
No dawaj ostrzeżenie za "wypierdalać" !
Doobry piesek
No dawaj ostrzeżenie za "wypierdalać" !
Doobry piesek
"ciekawe ile osób zrozumie.."
taa, bo metal to taka niszowa muzyka... a Metallica taki undergroundowy zespół... ze wsi jestes?
taa, bo metal to taka niszowa muzyka... a Metallica taki undergroundowy zespół... ze wsi jestes?
karol123pl napisał/a:
Kto to ten james hetfield?
Kierowca formuły 1. Kiedyś z Kubica jeździł w Lotusie.
po pierwsze james nie jest pedałem zjeby i za to kulka w łeb sie należy po drugie zjeby lars jest założycielem zespołu nie james
INOGIEKSA napisał/a:
no, ale nie - słucham starej muzyki więc jestem glamur
Człowieku, starej muzyki ? Stare zespoły to Deep Purple, Judas Priest, Led Zeppelin, Black Sabbath itp. Metallica, Slayer i inne wzorowały się na klasykach, jednak do pięt im nie dorastają.
dewey-18 napisał/a:
po drugie zjeby lars jest założycielem zespołu nie james
I za to kulka w łeb mu sie należy
A ja szukałem murzyna w tle.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów