Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
k................z 2013-04-27, 12:01 12
ten w srodku to Michael Jordan
Zgłoś
d................s 2013-04-27, 12:05
kustoszpan napisał/a:

No, ciekawe jak to zrobili. James Hetfield z lewej i Cliff Burton który nie żyje) z prawej.

Nie, nie masz racji.

No, porównaj sobie te obie mordy...
Zgłoś
2HardBlazin 2013-04-27, 12:09 2
ta a ja tam w tle murzyna wypatruje
Zgłoś
adiemus36 2013-04-27, 12:24 15
Metallica i Slayer to najlepsze zespoły świata !

.
.
.
.
.

.
He he, żartuje, oba te zespoły to dwa najgorsze ścierwa których słuchają gimbusy.
Zgłoś
AspStępień 2013-04-27, 12:38 3
Tak "genialne", że zaraz wynajdzie lekarstwo na raka ud.

Długo jeszcze będziecie się jarać tym Slashem? :/
Zgłoś
CrashDW 2013-04-27, 12:48 3
@adiemus36
chyba jeszcze w gimbazie nie byłeś, cóż, wszystko przed Tobą
Zgłoś
INOGIEKSA 2013-04-27, 12:49 7
hahaha, kocham patrzeć gdy fani metallici i innych gównianych zespołów się spinają <3 i ja ciągle nie potrafię zrozumieć dzieci ( i nie tylko dzieci ) którzy uważają, że meta, slayer, nirvana, guns'n'rołses sa najlepsze ( przecież jest tyle fajnych nowych zespołów ( no, ale nie - słucham starej muzyki więc jestem glamur
Zgłoś
suchy945 2013-04-27, 13:04
Wszyscy zamiknijcie pizdy i wypierdalać bo nie chce sie czytać tego wszystkiego. Jedni kretyni wrzucają drugim i na odwrót.

No dawaj ostrzeżenie za "wypierdalać" !
Doobry piesek
Zgłoś
Mojoo 2013-04-27, 13:27 6
"ciekawe ile osób zrozumie.."

taa, bo metal to taka niszowa muzyka... a Metallica taki undergroundowy zespół... ze wsi jestes?
Zgłoś
Halibut 2013-04-27, 13:31 4
karol123pl napisał/a:

Kto to ten james hetfield?

Kierowca formuły 1. Kiedyś z Kubica jeździł w Lotusie.
Zgłoś
dewey-18 2013-04-27, 14:08 1
po pierwsze james nie jest pedałem zjeby i za to kulka w łeb sie należy po drugie zjeby lars jest założycielem zespołu nie james
Zgłoś
adiemus36 2013-04-27, 14:10
INOGIEKSA napisał/a:

no, ale nie - słucham starej muzyki więc jestem glamur

Człowieku, starej muzyki ? Stare zespoły to Deep Purple, Judas Priest, Led Zeppelin, Black Sabbath itp. Metallica, Slayer i inne wzorowały się na klasykach, jednak do pięt im nie dorastają.

dewey-18 napisał/a:

po drugie zjeby lars jest założycielem zespołu nie james

I za to kulka w łeb mu sie należy

Zgłoś
Nerd 2013-04-27, 14:24
A ja szukałem murzyna w tle.

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
DeepInLove 2013-04-27, 14:26
Pewnie mindfuck bo kazdy zuka murzyna i nie moze znalezc
Zgłoś
p................z 2013-04-27, 15:01
Metallica to kinder metal. A Hetfield nie umie śpiewać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów