18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Mini silnik odrzutowy
K3NNY • 2013-11-26, 20:13
Silnik stworzony przez mojego kolegę.
Ogromnie ucieszył moją mordę, więc wstawiam.

PS Dla niecierpliwych akcja od 1:00 (minuty)

NOWE INFO:
Kolega wydał na wszystko łącznie 18 zeta.
-8 za gaz...
-10 za stare turbo ze złomowiska

Całość:
obudowa z termosa, łożyska z rolek przymocowane na rurce, którą trzyma metalowa część od małego głośnika, komora spalania z puszki po dezodorancie
no i rzecz jasna wirnik z turbo

Jeżeli chcesz wiedzieć więcej o technologii i nowinkach technicznych użytych w przedstawionym modelu napisz w komentarzu.

JUNGLIST MASSIVE!
Zgłoś
o................e 2013-11-26, 22:03 1
no dobrze...tylko po co
Zgłoś
wronaatari 2013-11-26, 22:05
Nie ma szans żeby coś jebło jedyna rzecz jaka może sie stać to zatrzeć łożyska
Zgłoś
d................3 2013-11-26, 22:06 3
Tusk zobaczy i samoloty przerobią na gaz, żeby taniej było
Zgłoś
Bastko 2013-11-26, 22:07
A taki dobry termos zmarnował
Zgłoś
Sku3l 2013-11-26, 22:07
Znacie może jakąś fajną stronke na taką naukową tematyke? Bo ja jedynie na interii siedze a tam czasem taki pasztet. Ma kto się może podzielić?

Btw. Zajebiste! Piwko leci
Zgłoś
xaero18 2013-11-26, 22:10
Naucz kolegę studzić turbinę
Zgłoś
kropelkasiku 2013-11-26, 22:12 1
czekam, az zobaczy to lech roch pawlak, wtedy poleci na rowerze samochodem samolotem
Szacun dla LRP
SLU LRP
albo inaczej pozdro dla skorpiona
Zgłoś
wronaatari 2013-11-26, 22:13
Nie była wyłączona odrazu tylko na wyłączenie kamery później została znowu wkręcona na obroty bez dopływu gazu
Zgłoś
Robcio1207 2013-11-26, 22:13 6
Kuuuuurwa... Gdybym ja miał to budować, to za chuja bym tego w domu nie testował i bym się postarał o jakąś elektronikę sterującą, bo nie odważyłbym się stać obok tego, a co dopiero jeszcze trzymać butlę z gazem. Masz pojebanego kumpla, czyli piwko za materiał. Czekam na więcej;-)
Zgłoś
aKiwiKiwiKiwi 2013-11-26, 22:13
Wstaw tutaj "samouczka"
co potrzebne i krok po kroku co z czym zmontowac jak i gdzie przymocowac itp

Nie ma chuja, że nikt nie sprobuje a i większe prawdopodobieństwo, że komuś się coś pojebie z instukcją i prosto na HARDa poleci!!
Zgłoś
willoo 2013-11-26, 22:14
To ma jakiś ciąg ?
Zgłoś
chickenpower 2013-11-26, 22:15
@opusative
jak to po co? chłopak odszedł od kompa i zrobił coś konstruktywnego, sam rusz swoje dupsko od laptopa i pokaż co potrafisz.
Zgłoś
Bociek 2013-11-26, 22:16 8
uuuu, dmuchawa gazowa z napędem elektrycznym

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
wronaatari 2013-11-26, 22:20
wydaje mi sie że jakieś 60 kg, ale nie chce nic wkręcać więc jak sprawdze dokładnie to kolega napisze

u dmuchawa gazowa to nie jest jak byś sie znał to byś wiedział silnik później sam pracuje jak byś nie słyszał i wchodzi na obroty dzieki wiekszemu dopływowi gazu. silniczek elektryczny nie ma regulowanych obrotów
Zgłoś
kials 2013-11-26, 22:25
Do roweru se przypierdol.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów