📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sonal napisał/a:
Piwo - napój meneli. Jebiesz po nim tak samo jak po craftowym.
Piwo napój nie dla pedauf, nic dziwnego ,że na nie warczysz
Znowu same korzyści dla niemców i ruskich. Ruskim ubył idota a niemcy wyprodukują nowy samochód.
alucard321 napisał/a:
Moja teoria, że Pinkman i Halman to ta sama osoba chyba się sprawdza. Pierw Halman walił filmy jak z karabinu, nastała era hejtu. Halman zniknął, pojawił się Pinkman. Teraz znów Pinkman zniknął i mamy powrót Halmana. Przypadek? Nie sądzę.
Moim zdaniem nie, ponieważ pinkman nie raz dawał link do filmu który już był pod postami halmana, a sam by tego chyba nie robił i wiedział by że dany film już był, chyba ze to taka zagrywka psychologiczna do odwrócenia uwagi
baronturbina napisał/a:
Akurat alucard jest ze starego anime. Draculą czytając od tylu. Starsze anime niż dziecko co ma nick ustawiony. Poza tym masz racje! „Narzekajo a nic nie dodajo”
Nie trafiłeś. Jestem starszy od anime. Wystarczy spojrzeć na mój profil. Z tym narzekaniem to też lepiej zamknij ryj, bo więcej dałem tutaj tematów od ciebie.
alucard321 napisał/a:
Moja teoria, że Pinkman i Halman to ta sama osoba chyba się sprawdza. Pierw Halman walił filmy jak z karabinu, nastała era hejtu. Halman zniknął, pojawił się Pinkman. Teraz znów Pinkman zniknął i mamy powrót Halmana. Przypadek? Nie sądzę.
A cały portal należy do ruska. I huj z tego jak kierownik "ale urwał".
Oni są tak głupi że nawet nie uciekają z tonącego pojazdu. To dobrze . Nie będą się rozmnażać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów