Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie miałem nigdy opla, ale nie rozumiem wszechobecnego poruszenia tutaj odnośnie tej marki. Ja nie wiem, niektórym z was już totalnie zasrało mózg? Niedługo będzie wstyd pokazać się w nowiutkim Eclipsie na ulicy, bo to nie audi 97' 1.9 tdi. Kurwa, co za stęchniałe polactwo...
To się nie wypowiadaj, bo są tutaj tacy, co mieli opla, albo miał jakiś bliski znajomy, tudzież ktoś z rodziny.
Opel po przejęciu przez GM zjebał się sakramencko, to gówno nie samochód (poza Corsą, ale to już inna bajka)
Mój klient ma Insignie, na gwarancji i jeździ średnio co półtora miesiąca do ASO, bo znów coś się jebie, a to elektronika, a to coś w zawieszeniu, a to w układzie kierowniczym, non stop. Koszmar.
Ojciec miał Vectrę jakieś 14 lat temu. Gówno kurewsko paliwożerne. Pierwszy ujebał się tłumik. Po prostu sobie odpadł, pewnie nasze polskie drogi go osłabiły, ale kurwa odpadł w trakcie jazdy po 30 tysiącach. Potem oczywiście problemy z zawieszeniem. Potem skrzynia biegów, trzeba było nówkę sztukę za 10 tysięcy sprowadzać (na tamte czasy to było o wiele więcej, niż teraz). Jebało się to gówno cały czas, samo ze sobą.
Że nie wspomnę o tym, jak to się chujowo prowadzi. Wpadniesz w poślizg - tragedia, nie znam drugiego tak trudnego w opanowaniu przy poślizgu samochodu. Miliard razy łatwiej opanować matiza, mondeo, passata itp.
Dopiero jak się je nieco przerobi, usztywni, to jakoś to działa.
Reasumując, GM robi chujowe auta, ople to ich flagowy produkt - kup, a będziesz nas odwiedzał jak najczęściej. Poza Corsą i Kadettem, kompletnie nieudane.
ps. @Pener, Trabant z moich okolic
@up jeżdżę ponad rok Astrą II i powiem Ci, że auto bardzo udane szczególnie jeśli chodzi o zawieszenie. Jest po prostu pancerne, nie to co A4/Passat. Co do wad, które opisałeś, równie dobrze mogłyby się zdarzyć w innych markach. Ojciec miał Golfa w TeDeI i jak mu zaczął się sypać to wyszło za naprawę 6tyś zł (auto warte 9tyś)... Więc nie wydaje mi się to regułą...
ps. @Pener, Trabant z moich okolic
Kurwa mać, ojciec miał Vectrę z salonu i skrzynia biegów wysypała się po 60 tysiącach.
Ja nie mówię o dziadowskich passatach, co to ich wartość spadła już do 9 tysięcy, więc pewnie swoje przejechały, tylko o względnie nowych samochodach.
Co do Opla Astry - Jakiego masz? Właściwie to nawet zapomniałem, że jakieś 10 lat temu, Astra nie była taka zła.
Nie ma Opli 1.8TD są 1.7TD.
Ale są 2.0 TD o zwrotnej mocy 82 KM. I mocniejsze tej samej pojemności zdaje się 101 KM.
No cóż, dalej się woz swoim sceicento w holenderskim gazie.
Pozdrawia posiadacz 2,5 V6 ECOTEC
Matka ćpie że wiesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów