18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pablinho 2012-05-30, 19:51
Ciemnemu pół mózgu wyciągnęli. Dużo nie było ale zawsze coś.
Zgłoś
Dziamian 2012-05-30, 19:52 9
jakie skarby
Zgłoś
konrad_n 2012-05-30, 19:53
moj kolega jak poszedl do lekarza to mu wyplukali wzsystko specjalnym plynem pod cisnieniem, ale z tym robalem to by chyba nie przeszlo
Zgłoś
n................y 2012-05-30, 19:56
to chyba powinno byc na hardzie. omg :rzyg
Zgłoś
r................o 2012-05-30, 19:57 1
a pozniej sie dziwic, z epolowa spoleczenstwa na zadane jakiekolwiek pytanie odpowiada:

heeee ???
Zgłoś
photoactions 2012-05-30, 19:57 1
bonio3e napisał/a:

powiem wam ze jeszcze nigdy mi tak mielone nie smakowaly jak przy tym filmiku.

O! Też mam dziś mielone! cheers!
Zgłoś
dwakilo 2012-05-30, 19:58 1
A wystarczyłoby choć raz dziennie wziąć patyczek i wyczyścić sobie uszy.
Zgłoś
Bartolomew 2012-05-30, 19:59 3
Ale musi być ulga po wyjęciu takiego gówna z ucha.

Browar dla lekarza
Zgłoś
Roszp 2012-05-30, 20:00 3
dwakilo napisał/a:

A wystarczyłoby choć raz dziennie wziąć patyczek i wyczyścić sobie uszy.

Tak kurwa, bo taki owad by sobie pomyślał: o, mamy czyścioszka, nie wchodzę.
Gratuluję światopoglądu.

Cytat:

moj kolega jak poszedl do lekarza to mu wyplukali wzsystko specjalnym plynem pod cisnieniem, ale z tym robalem to by chyba nie przeszlo

Widzę ważnych i wpływowych kolegów masz.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-05-30, 20:01
OO kurwa jakie mu smakołyki z ucha powyciągał , aż mnie na dłubanie wzięło
Zgłoś
Kukła 2012-05-30, 20:02
I znów powtórzę swoje pytanie! Jak można sie doprowadzić do takiego stanu... ja dziennie zużywam z 5 patyczków(ale ja jestem pojebany ) Lecz raz dziennie wyczyścić sobie ucho to nie problem?? Cudaka sobie wyhodował nie ma co...
Zgłoś
creativ 2012-05-30, 20:08 1
dobry jazzik
Zgłoś
R................g 2012-05-30, 20:14
Patyczki nie są do czyszczenia uszu... Nie wolno do ucha wkładać nic mniejszego niż mały palec u ręki. Miodzik się usuwa samoczynnie podczas przeżuwania. Ja od czasu do czasu jeszcze ciepłą wodę do ucha wprowadzam przy użyciu strzykawki tudzież gruchy ;d
Zgłoś
drakkarrudy 2012-05-30, 20:20
Rethfing napisał/a:

Nie wolno do ucha wkładać nic mniejszego niż mały palec u ręki.

Panu lekarzowi się chyba karny kutas się należy w takim wypadku..
@Topic Jak to się tam dostało? Czym się żywiło ( o ile to są odchody ) ? I do chuja ciężkiego, czemu dopiero po takim czasie koleś miał tą 'operację' ( dosyć długo musiało to tam siedzieć, bo chyba zaschnięte było ) ??
Zgłoś
natalan1991 2012-05-30, 20:26 1
Gratuluje lekarzowi- ja po 3min zaczęłam wymiotować.
Swoją drogą - mucha leci do gówna...a to chyba był ciapol
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem