Smacznego! Można fapować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moj kolega jak poszedl do lekarza to mu wyplukali wzsystko specjalnym plynem pod cisnieniem, ale z tym robalem to by chyba nie przeszlo
to chyba powinno byc na hardzie. omg :rzyg
a pozniej sie dziwic, z epolowa spoleczenstwa na zadane jakiekolwiek pytanie odpowiada:
heeee ???
heeee ???
bonio3e napisał/a:
powiem wam ze jeszcze nigdy mi tak mielone nie smakowaly jak przy tym filmiku.
O! Też mam dziś mielone! cheers!
A wystarczyłoby choć raz dziennie wziąć patyczek i wyczyścić sobie uszy.
dwakilo napisał/a:
A wystarczyłoby choć raz dziennie wziąć patyczek i wyczyścić sobie uszy.
Tak kurwa, bo taki owad by sobie pomyślał: o, mamy czyścioszka, nie wchodzę.
Gratuluję światopoglądu.
Cytat:
moj kolega jak poszedl do lekarza to mu wyplukali wzsystko specjalnym plynem pod cisnieniem, ale z tym robalem to by chyba nie przeszlo
Widzę ważnych i wpływowych kolegów masz.
OO kurwa jakie mu smakołyki z ucha powyciągał , aż mnie na dłubanie wzięło
I znów powtórzę swoje pytanie! Jak można sie doprowadzić do takiego stanu... ja dziennie zużywam z 5 patyczków(ale ja jestem pojebany ) Lecz raz dziennie wyczyścić sobie ucho to nie problem?? Cudaka sobie wyhodował nie ma co...
Patyczki nie są do czyszczenia uszu... Nie wolno do ucha wkładać nic mniejszego niż mały palec u ręki. Miodzik się usuwa samoczynnie podczas przeżuwania. Ja od czasu do czasu jeszcze ciepłą wodę do ucha wprowadzam przy użyciu strzykawki tudzież gruchy ;d
Rethfing napisał/a:
Nie wolno do ucha wkładać nic mniejszego niż mały palec u ręki.
Panu lekarzowi się chyba karny kutas się należy w takim wypadku..
@Topic Jak to się tam dostało? Czym się żywiło ( o ile to są odchody ) ? I do chuja ciężkiego, czemu dopiero po takim czasie koleś miał tą 'operację' ( dosyć długo musiało to tam siedzieć, bo chyba zaschnięte było ) ??
Gratuluje lekarzowi- ja po 3min zaczęłam wymiotować.
Swoją drogą - mucha leci do gówna...a to chyba był ciapol
Swoją drogą - mucha leci do gówna...a to chyba był ciapol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów