Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wasall 2014-02-13, 16:20
nieszczelna instalacja lpg
Zgłoś
BiałyJeleń 2014-02-13, 16:27
Co do podtrzymania obrotów turbiny fajną koncepcją jest silnik elektryczny który podtrzymuje obroty na wysokim poziomie.
Tym autkiem jezdził Clarkson w s21e2 - świetny materiał swoją drogą
Zgłoś
piterek098 2014-02-13, 17:14 3
chuj wbijam w greenpeace
Zgłoś
longer3005 2014-02-13, 17:16 2
pawelbrodnica napisał/a:

jest jakis ekspert? czemu tworzy sie taki plomien?

Moim zdaniem płomień powodowany jest wadliwą instalacją LPG
Zgłoś
Brzydkionjest 2014-02-13, 17:25
Ostatnio w top gear była, Jeremy prowadził
Zgłoś
bania88 2014-02-13, 17:53

Blue flame lub back flame. Fajny efekt noca
Zgłoś
piti69 2014-02-13, 19:22 1
instalacja LPG niewyregulowana
Zgłoś
Samudaripen 2014-02-13, 19:28
obejrzałbym filmik, na którym ktoś odpala od tego szluga
Zgłoś
x................s 2014-02-13, 19:54
jakiś kurwa szejk w dubaju się nudził, zadzwonił o mclarena, że chce z synym pojeździć i na jutro mają być 2 sztuki na torze. płatność gotówką. nara.
Zgłoś
xede 2014-02-13, 19:56
ciekawe ile zalozenie sekencji by kosztowalo :E
Zgłoś
kajtol 2014-02-13, 20:10
Misiek100020,

Spala się nadmiar paliwa, spalany w układzie wydechowym przy kontakcie z powietrzem (spaliny napotykają większą ilość tlenu niż w wydechu- w atmosferze). A nadmiar paliwa bierze się z tego, że stosuje się wyższą jego dawkę, żeby podnieść moc silnika. W rajdówkach fajnie też widać

To też tłumaczy dlaczego aventador (bez turbo) też strzela z dupy płomieniami, mimo że opóźniony zapłon nie miałby czego napędzać.

Ponadto gdyby to był anti lag słychać byłoby strzały (tak, tak, wiem, jak w nagraniu ze Smoleńska...) jak tu w 1:19:
Zgłoś
f................f 2014-02-13, 21:12
"a shumaher to ciota i chuj"
No brawo, Michaelowi przy okazji dojebałeś. Chłop ledwo żyje więc może przy okazji zgwałć mu rodzinę, sadol Ciebie za to mocniej pokocha.
Zgłoś
Krzyvvy 2014-02-13, 21:25
Eeeee toż to nie ogień tylko dymi na niebiesko, olej bierze
Zgłoś
arsene007 2014-02-13, 21:41
i taki sposób prezentacji mi się podoba, dzwięk silnika, widok z rury...a nie zbędne pier.olenie i muzyka zagłuszająca silnik
Zgłoś
LionX 2014-02-13, 23:05
Nitro odpalił, wiem, bo grałem w gta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów