Poznajcie Mirellę, istną różową landrynkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
"...lubię być bardzo fotografowana, lubię być filmowana..." Rozumiem, że ekipa Animal Planet złożyła już wizytę. A tak w ogóle... Skąd ona k*rwa bierze ciuchy w takim rozmiarze?!
taka swinka to milosc od peirwszego wejrzenia dla jakiegos dokarmiacza
O kurwa, ja chyba ją znam...
Ciekawe co wpierdala, że taka chuda jest. o.O
- Co?
- Kup mi hulajnogę!
- Wypierdalaj.
Piwo za kawałek na końcu. :p
ta dziewczyna mieszka mieszka w moje miejscowości.. jest najszczuplejsza z całej rodziny- serio.. ;]
Jak narazie z takim talentem to mogę jej zaproponować posadę jako opona od Jecza
A podobno walenie w wodach żyją...płetwal błękitny już nie jest największym ssakiem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów