Zrobił by lepiej ale kamerę w drugiej ręce miał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gość co uniwersalny... rower, deska, freeruning - brakuje akcji w samolocie!
Koleś nieźle to wykombinował, a to freerun, a to deska, no i rowerek, widać jego wszechstronność, ma chłopak pomysł na nudę nic tylko brać z niego przykład.
Ciekawie się to wszystko ogląda leci piwko
Ciekawie się to wszystko ogląda leci piwko
vidisic napisał/a:
Czy tylko w/g mnie ten film jest cholernie nudny?
Koleś se biega chuj wie gdzie i za to dostaje pochwały?
Jeszcze brakuje, żeby pojawił się film jak basia biega po bułki do biedro z kamęrą w łapie....
żeby jeszcze steadycam był...
przynajmniej nie siedzi przed kompem jak Ty i nie pisze durnych komentarzy. Nie podoba sie ? nie ogladaj.. proste?
Widać, że człowiek ma pasję.
Swoją drogą to grałem w Mirror's Edge i przyznam, że film został nagrany niemal idealnie. Kamera jest usytuowana właśnie tam gdzie była usytuowana w grze.
Swoją drogą to grałem w Mirror's Edge i przyznam, że film został nagrany niemal idealnie. Kamera jest usytuowana właśnie tam gdzie była usytuowana w grze.
a mi to się najbardziej podobał trick z kostkami i kubkiem chciałbym się tego nauczyć :p a poza tym filmik zrobiony bardzo dobrze. Pozdro dla kolegi azjata :p
Adriano9 napisał/a:
Widać, że człowiek ma pasję.
Zgadzam się. Aczkolwiek lewej ręki tylko nie widać, ale to z powodu rozwiązania "kamera w ręce nie na głowie" Ale naprawdę przyłożył się jeśli chodzi o odwzorowanie ruchów z Mirrors Edge, nawet ubrać próbował się podobnie...
Kurcze tak to "kolega azjata" a tak to poje***e żółtki, płoooody jedzą, czingcziangcząg.
Filmik fajnie zmontowany, gość miał pomysł ogólnie. Bo te wszystkie filmy typu "pokażę ci, jak kozacko biegam po ścianach" to powoli nudzą. Gośc nam pokazał, jak to z jego punktu widzenia wygląda.
Filmik fajnie zmontowany, gość miał pomysł ogólnie. Bo te wszystkie filmy typu "pokażę ci, jak kozacko biegam po ścianach" to powoli nudzą. Gośc nam pokazał, jak to z jego punktu widzenia wygląda.
great_white, no tak, Ty pewnie nie siedząc przed kompem piszesz mądre komentarze
Chciałbym być tak genialny i wiedzieć, czy filmik którego nie oglądałem mi się podoba czy nie... ale nie jestem więc pozostaje mi tylko siedzieć przed kompem, oglądać i pisać durne komentarze.
Filmik mimo wtórnego obejrzenia dalej w/g mnie nudny a do tego mało wyraźny.
Jakie to smutne, że mogę mieć swoje zdanie, niekoniecznie zgodne z ogółem.
great_white napisał/a:
Nie podoba sie ? nie ogladaj.. proste?
Chciałbym być tak genialny i wiedzieć, czy filmik którego nie oglądałem mi się podoba czy nie... ale nie jestem więc pozostaje mi tylko siedzieć przed kompem, oglądać i pisać durne komentarze.
Filmik mimo wtórnego obejrzenia dalej w/g mnie nudny a do tego mało wyraźny.
Jakie to smutne, że mogę mieć swoje zdanie, niekoniecznie zgodne z ogółem.
No, no. Kolejny azjata wszechstronnie utalentowany. I to im się czasem chwali. Tak jak dziś. Pifko leci za akcję z rowerem, za to,że nie upuścił kamery, no i za to, ze film ogólnie fajny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów