📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Golfy to do Afryki wywożą z Niemiec. Kumpel na lorze jeździ to zawsze coś wykręcą z takiego afrykańca, bo im wystarczy kierownica i 4 koła, więcej im nie trzeba
TO jest urywek z serialu 'Misja Afganistan' Ktory tak na prawde był krecony pod Warszawa..
Służba Kontrwywiadu Wojskowego działając w ukryciu i nierozpoznana przez wroga zapewnia osłonę wywiadowczą naszym chłopakom.
bunkrów nie ma ale też jest zajebiscie;)
Po paliwo
u mnie w miescie jest skup takich wlasnie toyotek i lecą do afganistanu lub do innych krajów arabskich
Nie zabłądził, tylko ludzie z Polski niecałe 2-3 lata temu wykupywali takie samochody i wywozili do Afryki. Moja stara, poczciwa Corolla z 96 roku miała pójść za 5-6 tysięcy, ale wiadomo - jak ktoś oferuje taki pieniądz na rekę to chce się wyciągnąć większą sumkę. Oczywiście nie sprzedałem. "Wykupki" się skończyły i teraz Karolinka warta jest bodaj 1,5-2 tys.
Żadna nowość. W 2010 roku widziałem na hajłeju TIRa na polskich blachach.
Albo kradną albo sprowadzają. Takie są te ciapate.
Albo kradną albo sprowadzają. Takie są te ciapate.
Przecież to parasol! Pewnie z jabłkami przyjechał, sprzedać bo w Sandomierzu na giełdzie sprzedać nie może.
Dyadya_Sasza napisał/a:
http://zafganistanu.pl/?p=3718
skoro ktoś juz wrzucił to szczerze polecam ten blog jak i samą książkę!
To u mnie w mieście na pojemnikach na odzież ( te takie żółte skurwysyny ) jest napisane coś takiego:
"Pojemnik jest odbierany przez samochód o rejestracji TSK XXXXX...
W przeciwnym wypadku proszę zadzwonić na policję" czy jakoś tak
Szczerze mówiąc to ta rejestracja kojarzy mi się z T**kiem.
"Pojemnik jest odbierany przez samochód o rejestracji TSK XXXXX...
W przeciwnym wypadku proszę zadzwonić na policję" czy jakoś tak
Szczerze mówiąc to ta rejestracja kojarzy mi się z T**kiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów