Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po pierwsze - kot zasługuje na taki ratunek.
Po drugie - tępi murricanie, którzy mówią na siebie amerykanie, a są tylko potomkami emigrantów z juropy, prawdziwy amerykanin to rodowity indianin.
Po trzecie - pewnie katole. Lamusy i bezmózgi.
Tyle w temacie.
Tak lepiej.
Po pierwsze - kot nie zasługuje na taki ratunek. To kot, nie pies.
Po drugie - tępi murricanie, którzy mówią na siebie amerykanie, a są tylko potomkami emigrantów z juropy, prawdziwy amerykanin to rodowity indianin.
Tyle w temacie.
GIMNAZJALNY ATEIZM JEDNA DROGA DLA KRAJU!!!1111111
1. Każde zwierze zasługuje na ratunek, sam mam dwa koty zgarnięte z ulicy.
2. A kto budował i buduje potęgę USA? Czarni? Indianie? Odpowiedź: biali
3. I tu się rozpiszę cebulaczku. Jesteś typowym gimnazjalnym ateistą co za całe chrześcijaństwo krzyczysz 'Katole'. Prostuj się bo za jakiś czas będziesz kwiczał, że muslimy cię gnoją. Najlepiej jedź do Arabii i tam swoje poglądy głoś.
kotecek
post nie wnosi nic do tematu i składa sie z jednego słowa. daj se bana
Tyle w temacie.
O czym ty pierdolisz?
Tyle w temacie.
Ok a teraz pozwól mi sobie wyjaśnić dlaczego jesteś idiotą. Nazwa "Ameryka" wzięła od Włocha, który nazywał się Amerigo Vespucci, a odkryta została w dość przypadkowy sposób przez człowieka, którego pochodzenie nie jest do końca jasne, ale cała wyprawa sponsorowana była przez hiszpańskiego króla. Pierwsze zręby państwowości na tym terenie tworzone były przez Europejczyków. Więc nie pierdol mi , że Indianie, którzy żyli w małych grupkach plemiennych nie mający nic wspólnego z jakąkolwiek formą państwowośći rozumianą sensu stricto mają cokolwiek wspólnego z Ameryką.
Widzisz, nie "katole" są bezmózgami tylko ludzie Twojego pokroju negujący wszystko i wszystkich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów