Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piwko, prawie oplułem monitor ze śmiechu
htp
myślicie że jako katolik mam odpuszczać debilom,nie reagować na to co pojeby czasem wypisują, nadstawić drugi policzek, nie chlać , palić itp.
nie wasza sprawa, to moje sumienie
Chociażby Angel, guru wśród antyklerykałów i niespełnionych Januszy wieku średniego na tym portalu.
@jebiewdupelewaka - a pewnie ze to tylko Twoja sprawa, Twoje sumienie , które zresztą mnie kompletnie wali. Uważam też, że jako katolik wcale nie musisz "odpuszczać debilom,nie reagować na to co pojeby czasem wypisują, nadstawić drugi policzek, nie chlać , palić itp.". Ja tylko zwróciłem uwagę w swoim poprzednim komentarzu, że jako jako przedstawiciel religii miłości do bliźniego, która nakazuje wybaczać oraz zabrania osądzać, masz nick, który wskazuje na Twoją głęboką pogardę dla ludzi o odmiennych od Twoich poglądach, oraz co najmniej brak miłości do owego bliźniego. Innymi, słowy Ty i Tobie podobni czynicie wprost na odwrót niż Was Chrystus uczy
Zapomniałem podsumować - czyli uważam że taki z Ciebie katolik jak z koziej pizdy akordeon
dziś zdrowo mam wyjebane na debili, więc jebię te żałosne twoje przemyślenia ,
może tylko jedno,
naprawdę myślisz że takimi prostackimi tekstami coś osiągniesz,
kurwa , nie wierzę że takie downy tu siedzą
/ bez obrazy dla umysłowo chorych/
pozdr.
@jebiewdupelewaka - hehe tak podejrzewalem, że nie ma co nawet próbować dyskutować z takim prostakiem jak ty, bo dla twojego ograniczonego, ciasnego rozumka to za trudne do ogarnięcia No nic, do twojego poziomu się zniżać nie będę bo mam szacunek do samego siebie. Nara tępy klocu
nara, tępa cipo
swoją drogą , gdzie admini
obrażają forumowicza , mnie, ja muszę się sam bronić
bo jak huje piszą na katolika to wam nie przeszkadza
a jak obrazisz pizdzielca który hejtuje katolika to wam tekst przeszkadza
mam nadzieję że sadol nie znaczy dla was , równi i równiejsi
@up, lepiej powiedz jak możesz jebać w dupę lewaka bez ślubu.
wsadzam mu kija w dupę i cieszę się jak w końcu mówi,
bez wazeliny ni huja, nie pójdzie
Otóż, w Kościele Rzymskokatolickim 5 warunków spowiedzi:
1 Rachunek sumienia
2 Żal za grzechy
3 Postanowienie poprawy
4 Wyznanie grzechów
5 Zadośćuczynienie
No więc zasadniczo, żeby spowiedź uznać za ważną, wszystkie warunki muszą być spełnione. My skupimy się na trzecim warunku.
Ksiądz gdy siedzi w konfesjonale, na łące, czy gdzie tam jeszcze spowiada, nie ma możliwości, aby sprawdzić, czy Kowalska znowu komuś robi loda zaraz po mszy, czy ki chuj. Nie ma jak spojrzeć w umysł człowieka i sprawdzić, czy faktycznie ma zamiar jakoś walczyć ze swoją pokusą/grzesznością, czy czym tam jeszcze.
Natomiast Ty, drogi czytelniku, jeżeli żyjesz z kimś bez ślubu, mieszkasz z tą osobą, no to chyba jasne, że nie postanawiasz w trakcie spowiedzi od tej osoby się wyprowadzić i zerwać z grzechem. Więc od razu wiadomo, że kurwa nie spełniasz 3 warunku. No to chyba kurwa nie jest takie trudne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów